Hej igen! Har inte hunnit med att blogga under ett tag nu, det har varit magsjuka och annat helt enkelt som upptagit tiden.
Jag har under en period varit väldigt  reflekterande över en sak som jag tror är en av dom viktigaste sakerna i livet helt enkelt och den ställer saker på sin spets för mig och som dessutom alltid är återkommande och som får mig att sortera lite inuti, nämligen detta: 
Att ALLTID 24/7 vara trogen mig själv! Vara trogen mina mål och drömmar,vara trogen mina värderingar och min egen person. Vad jag menar är, går jag rakt mot det jag vill eller tummar jag på mig själv för att anpassa mig eller för att jag inte tar mig själv på allvar. tummar jag på mig själv för att följa mallen eller det som förväntas i jobb och relationer, i livet.
Ända sedan vi gick in i uppdraget som familjehem och sedan hon flyttade hem till oss för ca 3 månader sedan lilla prinsessan så har saker "möblerats om" inuti mig och jag vill verkligen inte jobba mer med sådant som inte ger mig en mening. Jag vill kunna vara och ge allt jag har på en arbetsplats där jag inte bromsas eller måsta strama åt min person eller mina bästa sidor. 
( Jonathan och lillan busgosar)
Jag har ju alltid varit en pippi långstrump som gått min egen väg på det viset att jag alltid velat koppla ihop min bakgrund, mitt inre cv  med den kompetens jag tagit mig , mitt yttre cv....av den enkla anledningen att jag vill att alla upplevelser, livssituationer, trauman jag levt i ska kunna ge och göra någonting för andra nu när jag lever ett liv som vel människa. Jag tror inte att något av det jag varit utsatt för av trauman har funnits en endaste mening med men jag är övertygad om att jag numera kan använda mig av vartendaste ögonblick för andra och skapa en mening för andra med min enorma resa. Jag har alltid velat leva efter det måttot att vara trogen mig själv i stort som smått. Och ärligt så har nog det yttre varit svårast att följa, klädstil , inte längre men det har varit svårast för jag har inte varit tuff nog i de sammanhang jag levt i att stå upp för den delen, usch vad det har tagit tid ....
Jag har haft en så stor förmån och lycka i livet att ofta stöta på personer på olika sätt som gett mig redskap eller bara inspiration och påminnelser om att alltid vara trogen mig själv på alla alla plan.  Jag har ett par stycken och några  av dom är sånna där som alltid dyker upp eller som jag kan prata med om just detta fast på olika sätt. 
Det är Elene Uneståhl som är en av mina närmsta vänner och bästa lärare i mental träning och personlig utveckling! DÄR har vi krutpaketet som lever troget sig själv.
 
Sen har jag ju Kishti Tomita som länge har varit en av de som jag kan kalla påminnare om att vara trogen min person och mitt hjärta. Hon ger mig ofta rätt ord i rätt tid.Så tacksam över vår kontakt
 
Båda dessa och många med dom har startat sina egna företag och jobbat sig fram till det som dom vill vara och arbeta med...visst har de sina saker som de säkerligen arbetar med att komma längre i som vem som helst men bara just det att de GJORDE DET!!
Känner bara att jag själv är inne i det där att alltid vara mig själv trogen i ALLT och våga stå upp för det som är rätt enligt min värdering och syn och intuition. stå med fötterna stadigt på marken och gå med ärliga, äkta steg varje dag i det livet jag har och lever.
Ett par punkter har jag satt upp för mig själv som är A & O varje dag just nu och de ser ut såhär:
Stå upp för det som är min kärna inuti, det som utgår från mig och mitt hjärta istället för utifrån vad jag ser eller tror att andra tänker och förväntar sig, eller har ideer om.
Endast göra det som GER energi tillbaka och inte det som TAR energin ifrån mig.
Göra sådant som visar och ger uttryck för vem jag innerst inne ÄR, istället för att jag ska försöka  passa in i någon roll eller i något sammanhang som inte är jag.
Alla har vi våra rädslor, "demoner" & spöken att arbeta med eller rensa ut ur våra liv...och det är ju så sant att : i LJUSET så SPRICKER alla spöken! de trivs ju inte i ljuset så jag har en tes om att det är bättre att våga vara avskalad och ärlig med saker och stå upp för det än att gömma sig för då blir man bara hindrad i att komma framåt.
 Mycket djupheter i detta inre va? ja, det är ju så det blivit nu med denna lilla prinsessa som flyttat hem till oss....hon har skapat mersmak av denna ingrediens att vara trogen mig själv.
Samtidigt så rullar livet på här hemma och det händer saker varje dag, lite bilder från tysta bloggtiden nu då:
 Härliga dagar o kvällar...Marie Fredriksson levererade så man teg och blev helt påfylld av energi och massa kärlek till livet! fantastiskt bra!!

.Vi har hjälpt Rebecca att flyttstäda och även matat "andorna" som lillan säger, söööt!

En vardag med Mia o Klara är ju livet altså...appen heter "Rollon" och jag skrattar ihjäl mig nästan varje avsnitt!! Kolla in mina skooor som kommit m posten, älskar paket...och dessa skor kan jag knappt vänta med att användaoch glida runt med i vårsolen, snacka att småsaker kan lyfta och förgylla! Nu är det dax att ta tag i livet här hemma, men det va så skönt att få skriva lite igen, har saknat det men ibland är jag så i olika processer och reflektioner som måsta ta plats innan jag delar dom- jag vill ju kunna ge dig som läser inspiration eller en eftertanke med det jag skriver. Kanske en uppmuntran eller bara en skön känsla i kroppen. Tack för denna gång! Jonathan är hemma med feber och genomförkyld och vi ska väl se till att få i oss något ätbart här. Tänkte göra playdoo deg idag m lillan....rosa med glitter i- woooow!!! det blir grejjer det.

Kramkram: Caztis

 

 

 

Kommentera

Publiceras ej