Lyssnar ju på en podcast med Hanna & Amanda: Fredagspodden. Ligger dock lite efter nu i lyssnandet då egentiden inte är en självklarhet att planera in just nu. Lyssnar på en halva av podden ena kvällen innan jag somnar och på nästa halva en annan kväll. 
Det va ju Rebecca som sa att det är ett måste för mig att bara prova att lyssna på den podden för hon bara visste att den skulle passa mig PERFEKT! Och så blev det och jag är fast i denna fantastiska podcast. Ska visst in i en till med Mia och klara men den har jag inte startat upp med än.....det är som att jag inte riktigt klivit ut och fått rull på det nya året rent mentalt ,altså, känslan är inte att det har kört igång riktigt. Kan ju bero på att jag avslutande 2013 som skjuten ur en kanon och nu i uppstarten av 2014 så landar jag i mina nya steg med ny arbetsplats och som familjehem. Nu skolas prinsessan in på förskolan och jag har nu lämnat henne en stund både torsdag och fredag så hon får chansen att lära känna sina nya pedagoger och alla de nya barnen. 
Fullpackad ryggsäck och pulkan med.
Tillbaka till årshjulet igen. Jag har ju gått in i THE DIAMOND YEAR! Tillsammans med många fler runt om i landet och även i min närmsta vänskapskrets. 
The Diamond year har tagit över efter the golden year som bestod av rensning och tömning och flera lite större steg för mig. The Diamond year, diamantåret....åååååå vad jag älskar det uttrycket! En skimmade grund är lagd och nu året och jag är som en oslipad diamant på det sättet att året är formbart och påverkbart samtidigt som det är som ett oskrivet blad. 
Samma är det m mig som person som efter den totala rensning är öppen för förändringar och jag har tänkt mig att ändra en del själv som jag vill och kan påverka och det handlar mest om det yttre. 
Har ett nyårsmål som kommer att vara som en röd tråd och genomsyra året och det är att jag vill och ska träna mig på att både tänka och leva mer såhär:
Säger bara , låt bilden tala.... Jag tänker medvetet at satsa på att lyfta boxen och se saker, lösningar, möjligheter utanför min egen lilla tankevärld,vilket omedelbart får mig att vilja fortsätta nästa blogginlägg....
men nu ska jag knyta ihop detta.
avslutar genom att säga welcome "the Diamond year" , jag ska slipa på finaste bästa sätt och min diamant ska jag talande om och jobba hårt för att forma under året. 
Ha nu en skön söndag, vi ska ut i pulkabacken och leka idag!!!! 
Kramar: Caztis 
( bilder hämtade från google) 
 

Kommentera

Publiceras ej