Vi avslutade veckan med ett biobesök med den lilla
Det blev så lyckat och hon ville gensat gå in på en ny bio direkt efter Emil va slut så det ska vi göra till en "specialmysvana",att gå på bio och köpa meny med dricka och popcorn:
Bäst att hålla i popcornen när det är så spännande hela tiden!
Filmen lever i henne och igår efter förskolan så satte hon sig på den där fotpallen på badrummet med sin rosa studsboll i ena handen och ett rosa hårspänne i den andra handen och stänger dörren...
"Vad gör du?"frågar jag
"sitter i snickeboa, för jag har gjort hyss!"
"vad håller du i då?"
"Ien trägubbe för jag ska göra en gubbe som emil"säger hon och jag döör en liten bit av hennes fantasi,sötunge.
I måndags var det dags att påbörja den nya looken i håret och jag hadesåklart Rebecca med mig till salong kockett där hennes kompis jobbar! så duktig och omsorgsfull. Ska altså tona ner håret ett par nivåer, altså få bort det svarta som jag känner att jag är definitivt helt klar med! Men att få bort det svarta tar sin tid och första besöket hos Isabella tog ca 5 timmar då hon vill skona mitt hår så mycket som möjligt.
snacka vardagslyx.se, Jag mådde som en prinsessa och kände att jag blev så påfylld av energi och annat bra som man behöver för att vara en så bra person och mamma man bara vill vara 24/7.
Resultatet i salongen direkt efteråt...och nu ett par dagar senare och en hårtvätt till så är det ytterligare lite mer osvart eller vad jag ska säga, haha! nöjd och känner att det nya temat tagit fart här ordentligt....nämligen detta

Jag ska se till att vara noga med att göra regelbundna insättningar på mitt eget hälsokonto på olika vis och där fokus ligger på att ska EGENTID!! den är ju A&O för att ro runt och för att kunna vara den jag vill vara, för att hålla kvar energi, motivation och inspiration!
Det finns dock en sak som jag haaaatar att göra men som dock måste ingå i detta tema...ååååh jag gillar inte att sätta ord på detta för det finnsnog inget jag ogillar så mycket och inte ens fattar att andra kan tycka är så lattjigt och härligt!!
TRÄÄÄÄNA på maskiner!! fy för den lede säger jag altså men det är ju så att min kära naprapat talat om för mig att jag inte har en endaste liten stark muskel varken i nacke eller rygg och att jag inte kommer att orka lyfta min kropp när jag blir gammal om jag inte börjar träna rygg och nacke!!!
Hur tusan ska jag ens kunna göra det när det är så fruktansvärt tråkigt att träna. Jag giollar att dansa och gå PW men maskiner och sånt där skit!! Men nu har jag bollat lite med min kära dotter som tränar jämt och älskar det och hon kom med det värsta och bästa förslaget...träna med Thomas, vi ska göra det till våran grej och han kan ju peppa mig( gillar inte att nån träningspeppar mig för jag kan ju allt själv vet ni,haha) så det blir många steg att ta här!
Jag blir ju liiite glad och motiverad för mitt eget förslag är ju då att jag absolut mååååste köpa riktigt snygga träningskläder för att känna mig snygg när jag ska göra en såpass tråkig sak flera gånger i veckan så ikväll ska jag presentare mitt och Rebeccas förslag till Thomas, har inte vågat gjort det än för han kommer bli skitglad att jag helt plötsligt vill träna med honom och när jag väl gett detta förslag så MÅSTE jag ju starta upp. Jag har denna dagen att samla lite kraft inför presentationen att träna minst 2 ggr/veckan tillsammans (åååå det kryper i mig) och att jag innan vii startar upp ska och måste införskaffa den perfekta outfiten för att kunna göra bra ifrån mig!
Nä, nu kom en sjuk son hem från skolan så det blir att pyssla om honom lite nu innan jag ska hämta lilla trulsan från förskolan. sötisen ville ha våfflat hår idag innan hon skulle iväg kl 9, så där va det tur att hon vaknade med tuppen för vi hade all tid i världen på oss att fixa hennes frisyr! Tänk att ha det så varje morron.
Förresten så måste jagju visa vad som kom på posten igår från min storasyster Elisabeth:, ett paket till hennes lillasyster och hon hadeköpt ett likadant till sig själv! blev så glad, älskar armband och sånt ju:
Hon hade dessutom inte glömt bort den lilla som bor hos oss utan skickade med ett paket till henne också med armband och halsband i rosa med små hjärtan på och gissa om hon blev glad den lilla.
Supersött, lite suddig bild bara.
önskar er nu en superonsdag och kom ihåg att sätta in bra grejjer på ditt hälsokonto...vi kan ju peppa varandra i detta för vi alla vill ju må bra både i kropp och själ, eller hur?!
/Caztis

Kommentera

Publiceras ej