Så härlig nyårsafton vi hade i år. 
Det va jag, Thomas,Jonathan ,en kompis till Jonathan , lilla prinsessan med glitter i håret och Carro. 
Vi lagade tre rätters och alla uppskattade det hela. 
Vi tjejer fixade maten och laddade men musik i köket, det blev snittar men ost och skinka ,tunnbrödrullar med laxröra till förrätt som carro o jag serverade med bravur.
Snacka ös i köket va?
prinsessan hade dukat varsin mask att ha under nyårsmiddagen, Carro va den som stog ut längst med den på...haha jag som ser så dåligt såg ju knappt maten m den där på.
innan maten så tände barnen ett par stora tomtebloss och sen hade vi alla skrivit på varsin lapp ett par saker som vi var och en inte ville ha med in i det nya året, sånt som påverkar en negativt och tar energi....Thomas hämtade grillocket och där la vi våra lappar och tände sedan eld på skiten som en symbol att dessa saker nu är borta och att vi släpper det bakom oss! Så himla bra grej! 
 
 
Till varmrätten så serverade vi 
Hasselbackspotatis , helstekt fläskfilé i ugnen fylld med salami skivor och en gräddsås med soltorkade tomater Och en sallad ..al dente, madre mia!!! Hur gott va inte detta då? ( tack Birgitta,carros mamma för detta recept...ojoj, det blir en rätt att lagsamlingar gånger i år!) 
Hungriga grabbar innan maten...kolla in Thomas ,haha undrar just om han försöker se ut som en gladiator.
Efterrätten va ju fantstisk!! 
Fudgekaka med vaniljglass och hallonsås.... My god!!! 
Mätta och nöjda så dukade vi av och sedan vann superstjärnan Marie Caztis i yatzy!!! Yeay!
Timmarna rullade på och sen va det dax att skåla in det nya året och sedan ut och fyra av ett par raketer. Carro och jag skulle var lite djupa och skicka upp en komloj med lite önskningar och höll på att futta eld på grannens tak... Nära men den tog eld på lite fel ställe och kunde inte lyfta så bra till en början utan ville väl hellre landa på grannens tak... Fick panik och vi stog som små ungar på trappan med händerna för ögona tills den lyfte högt upp i luften.... Fy 
Gott nytt år från : Cazis
 
 

Kommentera

Publiceras ej