Söndag morron och bredvid mig har jag en lycklig liten tjej som äter klubban som Jonathan kom hem med efter besöket på hindersmässan m sina kompisar, så gulligt! 
Har ju haft en sjukling med krupphosta i veckan så det har varit att ta det lugnt med massa pyssel hela dagarna.
På väg till vårdcentralen i veckan.Igår tog vi kosan in till resterna av hindersmässan,skönt att komma ut lite efter rejäla krupphostedagar o nätter.
Redo för en tur till stan o självklart måste man ha sitt prinsessparaply och prinsesshandväska! 
Det blev snurrkarusell för lillan och.....Thomas ,fick ju panik när hon skulle ha med mig i den där snurrkoppen så jag fick tag i thomas arm och sa att han gääärna åker! 
Efter det så va det visst dax att köpa en stor Barbieballong Och dessa:
Satt dödsskönt i kistan när vi kom hem...fast först fick grillmästaren fram grillen för att fylla Jonathans önskan att få grillad hamburgare m bacon
 
 Det va en höjdarmåltid kan jag säga! Som jonathan glatt bjöd sin kompis på och han har sovit över i natt, alltid lika kul när nån kommer och sover över på helgen,det blir extra mysigt då. När  vi fikade på munkar så blev det en lördagsmix för prinsessan då hon inte kunde vänta med godiset en endaste minut efter att vi ätit mat för är det lördag så är det! 
 
 Jag har ju en sak som är det bästa jag vet, är obotlig.....jag fullständigt älskar att lära känna människor. Nya möten och även gamla relationer i nya möten....finns det något som är så härligt än att få ta del el vara en del av andra människors liv,om så för ett par timmar, till en period i livet eller en livslång relation. 
Jag tror att jag skulle passa som hon "Berg flyttar in" 
 
 Eller bara ta hem nytt folk på en heldag som "Mia på grötö"
asså seriöst så Skulle jag ju göra nåt för att skapa möten men också för att inspirera, ge input , kanske en superkick-off vilken tid som helst på året. En lördag & söndag....nämnen nu blir jag helt taggad här i Morgonsoffan!!
Vet exakt vad min vecka ska få utrymme till..wait and see. Nu är jag fylld av idéer och ska snabbt som tusan skriva ner mina idéer och sen skapa utrymme för att GENOMFÖRA det hela. 
Jag har under så många år skapat saker som jag sedan inte vågat genomföra och det TROTS världens bästa coach och vänner som trott på mig. Det är just det som många gånger kan vara kruxet och som sedan kan bli besvikelsen mot sig själv och som i sin tur istället skapar en låsning och just DÄR är man fast i sin egen tanke och känslofälla. Det spelar liksom ingen som helst roll hur många andra bekräftar och ser min eller din kapacitet , det kan visst öppna upp inom oss men det enda som kan föra oss framåt och ur saker, som kan leda oss in i exakt det vi vill det är mina och dina, våra egna steg framåt. Modet, kraften, orken, det är olika vad det handlar om. För mig handlar det just nu om att våga genomföra faktiskt. 
Det som tar oss fram till målet, dit vi vill är ju inte alla el den som tror på oss eller som finns med i processen, inte heller de som ger eller gör saker för att bidra till kliven framåt....det är BARA : I, ME and MY SELF som kan ta stegen och genomföra och tack och lov så har jag många som tror, peppar och har saker som driver mig framåt och jag tänker ju köra på här i år, out of the Box så i veckan ska det planeras och sättas datum på saker och sen kan jag börja förbereda och jobba för att genomföra det jag vill testa på arbetsmässigt i år. 
Nu är det dax att förbereda denna dagen....spännande dag för liten, ska bli kul att se vad hon gillar dagens aktivitet. 
❤️ Kramen: Caztis ❤️

Kommentera

Publiceras ej