söndag kväll, sitter o summerar helgen och veckan lite...startade morronen med liten ,vi  åt frukost och myste  i soffan. 
Filmen hon köpte för sin egen peng så stolt förra helgen är på, " Barbie ". 
 
Inskolningen på förskolan har startat och vi har varit där 1 Tim varje dag i tre dagar, en ny situation efter hitflytten och jag hoppas att tiden vi har med inskolningen ska räcka till så hon får en chans att hitta ytterligare en plats att landa på med nya barn och vuxna. tack och lov så har pedagogerna på förskolan mött både mig som hennes familjehemsmamma och henne på ett varmt och fint sätt. De är jättegulliga allihop och förskolan är så fin. Håller tummarna för att vi tillsammans med förskolan ska kunna ge och vara de vuxna som hon behöver för att kunna vara trygg och känna tillit. 
Helgen har gått fort och snart startar en ny vecka igen med mycket att ta in och förbereda.
Snart ska ju jag in och jobba igen och då inte på Sagogården utan på en ny förskola i vivalla under en ny chef. 
Jag är minst sagt återigen i en förändring och jag tror att det är såhär det kommer att vara ett tag nu framöver , altså inte att en förändring ska ske utan att jag LEVER I FÖRÄNDRINGEN HELA TIDEN under en period nu. 
Oerhört spännande och lite påfrestande för jag har inte full koll på vart det ska sluta liksom. 
Under mitt "Golden year 2013" gick jag igenom en hel del djuprensning och det blev ävenrensning av lite allt möjligt tillslut, i garderoben, bland grejjer överhuvudtaget, man kan väl säga att det inre påverkar det yttre på nåt vis och så även i en förändring som sker på insidan så blir det yttre ofta påverkat och jag lite jag ska fixa till på utsidan av denna kvinna,hehe. Denna veckan Har jag för första gångern varit och fått hudvårdsrådgivning och sminkning på skönhetskompaniet i Örebro. Mycket nöjd och har bestämt mig att satsa lite på mitt fejjs nu med bra produkter och en och annan djuprengöringsbehandling på skönhetskompaniet. 
Har bytt ut mina hudprodukter jag hade mot dermalogica som verkar passa mig perfekt. Mycket av mitt smink kommer jag också byta ut mot detta märke ,Palina! 
Underlag och rengöring jag använder är dermalogica 
Har bara en pensel från palina, brukar köpa från kicks eget märke, tycker deras penslar är bra och prisvärda. 
Använder ju inte en massa smink men lite sådär och tänkte börja med vardagsögonskugga, tycker det är kul och nu när jag varit och fått lite roliga tips och ett smink som inte kliar, ja jag reagerar på annat smink oavsett märke(har testat en del innan)
Har kopierat lite info från palina's hemsida 
När man väl har startat en förändring så blir det att det liksom bara rullar på....sinnena öppnas och det är kul att förändra i sin egen takt och se om man hittar någon helt ny stil eller kompletterar med lite nytänkande. 
Tänkte fixa nåt med håret innan jobbstarten med, ska boka tid för färgning nu till en början. Har ju Rebecca som är frisör i botten även fast hon inte jobbar som det så är hon så go och klipper sin lilla mamma. Även ögonbrynen ger hon sig på och hon är så duktig. Så nu när hon va hemma i veckan och sov över så hade hon saxen med sig och klippte mig och lilla prinsessan också, och ögonbryns fick sig en fix också. 
Jag ser fram emot denna dagen exakt om 1 år.... Jag tror att det är massor  i mitt liv som förändrats. 
Året heter " The Diamond year" , imorron ska jag beskriva det mer. 
Kramen från Caztis 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej