Nu har musiktemat vaknat till liv och spotifylistan ska äntligen fyllas med 2014 års första temamusik! Im superhappy! 
kollar ju på "så ska det låta"och alla andra musikprogram jag kommer åt och hinner med. Ja, i vilket fall så slår det mig bara vilka skatter av artister vi har i Sverige och i olika genre. Har bestämt mig för att öppna upp musikvärlden ytterligare genom att lyssna på allt från schlager till musikal och hårdrock dansband och allt....tänk om jag upptäcker nåt som jag inte tidigare har lyssnat på. Jag är ju ganska bestämd med vilka artister och vilken musik jag lyssnar på även fast jag har bred musiksmak. Jag startar upp med svenska skatter....det ska bli så kul.
Automatiskt med musiken så kommer ju det roligaste...att dansa och det gör vi ofta här hemma, skitkul att ta fram wii spelet och köra "Just Dance"
 
Roligast är ju att när jag kollar på tv skärmen så¨blir jag ju ett med den figuren som är JAG och går in i den rollen så jag känner ju hur vansinnigt fantastisk dansare jag är och borde kanske satsa på att bli dansare men sen när jag vaknar upp och inser att jag är den där som är utanför tv skärmen som har koordination som ett kylskåp så bryter jag ihop av skratt...så sjukt fult och kul detta är!!
Ja, musik, dans, sång, bilder ,skrift, doft och det mesta som handlar om vad vi kan ta in med våra sinnen påverkar också vårt mående på olika sätt och när man hittar just de där sakerna som får mig att må så gott, som får mig att känna lugn, balans, glädje mm. så är det ju de bästa redskapen att ta till just de där dagarna när allaregnbågens färger ser helt gråa ut eller rent av svarta.
När jag kom på detta och insåg hur otroligt påverkbar jag är av olika saker som mina sinnen är öppna för så har jag haft så mycket lättare att ta mig igenom motgångar och svåra saker så har du inte hittat dina grejjer än ...ett hett tips är just att rannsaka dig själv i vad som påverkar dig till att känna ett välmående, lust och harmoni. Använd sedan det just de där skitdagarna så kan du lättare släppa jobbiga tankar som i sin tur påverkar dina känslor. Ja det kan ta ett litet tag innan kroppen svarar på en ny sak så dont give up vid första försöket.
Nu ska jag ta en liten mammapaus och åka in till stan för att köpa lite små hjärtanpresenter till mina barn och såklart på bussen blir det ett podavsnitt av Mia o klara eller Hannah och Amanda.
En skön torsdag önskar jag er och kom ihåg att ta hjälp av dina egna bästa redskap för att kunna se regnbågens färger igen och funkar det inte, TA HJÄLP för gosch va onödigt att sitta ensam med en massa onödiga tankar som drar ner oss.

Stor kram :
Caztis

Kommentera

Publiceras ej