Startade min söndag med detta, total omotivation!!
Jag om någon vet ju att man inte får saker gratis liksom så en tränad rygg och nacke kommer ju inte av sig själv...det är någon som måste hjälpa till litte bare och denne lär ju vara jag själv...så dagen den gick och tillslut så fick min PT, Thomas min trogne man stövla ut i förrådet för att hämta in det jag behövde för denna gången. En introduktion av hur jag kan arbeta med hantlarna för att få upp muskulaturen i nacke och armar. Sagt och gjort och in kommer han med mina gummiband som också fick sig en omgång.
Nu vet jag vilka rörelser som behövs för att arbeta upp en del av muskulaturen och det va ändå ganska kul faktiskt.
Det ena ledde till det andra och jag började fundera på vad det var som gjorde att jag övergav min kära yoga.
I yogan finns så mycket att hämta både av styrka, smidighet,balans, energi, motivation och fokus...tänkt och gjort, jag tog fram bästa boken som fick ännu en liten intresserad person
Denna boken är fabuoloso säger jag bara så jag körde ett yogapass på 40 min och valde noggrannt ut de positioner som jag behöver just nu och denna lilla tjejjan som ville vara med och yoga höll ut i hela 30 minuter...det kallar jag imponerande, så söt när hon härmade, tittade på bilderna och andades.
Härliga unge!!
Jag har fått fart nu och det konstiga är att jag är den mest ointresserade mänska ni kan hitta gällande träning och då framförallt på maskiner men gosch- jag har en sak som är så positiv i mig som jag underskattat känner jag, jo, nämligen det faktum att det finns nog ingen som är så lätt att motivera och få igång som mig när jag väl tagit ett myrsteg och det ska jag se till att nyttja lite mer och då specifikt i de där sakerna som jag startat upp men icka AVSLUTAT så idag har jag gjort ett yogaträningsschema för mig.
Jag har tagit fram och gått igenom mina kapitel till boken jag aldrig blir klar med och funderar över hur jag ska kunna slutföra boken jag vill skriva.
Detta händer med mig när jag "tränar" och jag ska se det som en nyckel till hela min energi och initiativförmåga.
Dax att börja ta mig själv på lite mer allvar nu tror jag...när man är sån som har mycket ideer , vill ha många bollar i luften samtidigt och vill slutföra saker ordentligt så tror jag att den där yogan eller komboträningen kan vara just det rätta forumet att få energi, motivation mm , att räcka till och hålla ut i det jag vill både i min vardag men också i min proffession.
Kram från:
Caztis
 
 

Kommentera

Publiceras ej