Nu har musiktemat vaknat till liv och spotifylistan ska äntligen fyllas med 2014 års första temamusik! Im superhappy! 
kollar ju på "så ska det låta"och alla andra musikprogram jag kommer åt och hinner med. Ja, i vilket fall så slår det mig bara vilka skatter av artister vi har i Sverige och i olika genre. Har bestämt mig för att öppna upp musikvärlden ytterligare genom att lyssna på allt från schlager till musikal och hårdrock dansband och allt....tänk om jag upptäcker nåt som jag inte tidigare har lyssnat på. Jag är ju ganska bestämd med vilka artister och vilken musik jag lyssnar på även fast jag har bred musiksmak. Jag startar upp med svenska skatter....det ska bli så kul.
Automatiskt med musiken så kommer ju det roligaste...att dansa och det gör vi ofta här hemma, skitkul att ta fram wii spelet och köra "Just Dance"
 
Roligast är ju att när jag kollar på tv skärmen så¨blir jag ju ett med den figuren som är JAG och går in i den rollen så jag känner ju hur vansinnigt fantastisk dansare jag är och borde kanske satsa på att bli dansare men sen när jag vaknar upp och inser att jag är den där som är utanför tv skärmen som har koordination som ett kylskåp så bryter jag ihop av skratt...så sjukt fult och kul detta är!!
Ja, musik, dans, sång, bilder ,skrift, doft och det mesta som handlar om vad vi kan ta in med våra sinnen påverkar också vårt mående på olika sätt och när man hittar just de där sakerna som får mig att må så gott, som får mig att känna lugn, balans, glädje mm. så är det ju de bästa redskapen att ta till just de där dagarna när allaregnbågens färger ser helt gråa ut eller rent av svarta.
När jag kom på detta och insåg hur otroligt påverkbar jag är av olika saker som mina sinnen är öppna för så har jag haft så mycket lättare att ta mig igenom motgångar och svåra saker så har du inte hittat dina grejjer än ...ett hett tips är just att rannsaka dig själv i vad som påverkar dig till att känna ett välmående, lust och harmoni. Använd sedan det just de där skitdagarna så kan du lättare släppa jobbiga tankar som i sin tur påverkar dina känslor. Ja det kan ta ett litet tag innan kroppen svarar på en ny sak så dont give up vid första försöket.
Nu ska jag ta en liten mammapaus och åka in till stan för att köpa lite små hjärtanpresenter till mina barn och såklart på bussen blir det ett podavsnitt av Mia o klara eller Hannah och Amanda.
En skön torsdag önskar jag er och kom ihåg att ta hjälp av dina egna bästa redskap för att kunna se regnbågens färger igen och funkar det inte, TA HJÄLP för gosch va onödigt att sitta ensam med en massa onödiga tankar som drar ner oss.

Stor kram :
Caztis
Startade min söndag med detta, total omotivation!!
Jag om någon vet ju att man inte får saker gratis liksom så en tränad rygg och nacke kommer ju inte av sig själv...det är någon som måste hjälpa till litte bare och denne lär ju vara jag själv...så dagen den gick och tillslut så fick min PT, Thomas min trogne man stövla ut i förrådet för att hämta in det jag behövde för denna gången. En introduktion av hur jag kan arbeta med hantlarna för att få upp muskulaturen i nacke och armar. Sagt och gjort och in kommer han med mina gummiband som också fick sig en omgång.
Nu vet jag vilka rörelser som behövs för att arbeta upp en del av muskulaturen och det va ändå ganska kul faktiskt.
Det ena ledde till det andra och jag började fundera på vad det var som gjorde att jag övergav min kära yoga.
I yogan finns så mycket att hämta både av styrka, smidighet,balans, energi, motivation och fokus...tänkt och gjort, jag tog fram bästa boken som fick ännu en liten intresserad person
Denna boken är fabuoloso säger jag bara så jag körde ett yogapass på 40 min och valde noggrannt ut de positioner som jag behöver just nu och denna lilla tjejjan som ville vara med och yoga höll ut i hela 30 minuter...det kallar jag imponerande, så söt när hon härmade, tittade på bilderna och andades.
Härliga unge!!
Jag har fått fart nu och det konstiga är att jag är den mest ointresserade mänska ni kan hitta gällande träning och då framförallt på maskiner men gosch- jag har en sak som är så positiv i mig som jag underskattat känner jag, jo, nämligen det faktum att det finns nog ingen som är så lätt att motivera och få igång som mig när jag väl tagit ett myrsteg och det ska jag se till att nyttja lite mer och då specifikt i de där sakerna som jag startat upp men icka AVSLUTAT så idag har jag gjort ett yogaträningsschema för mig.
Jag har tagit fram och gått igenom mina kapitel till boken jag aldrig blir klar med och funderar över hur jag ska kunna slutföra boken jag vill skriva.
Detta händer med mig när jag "tränar" och jag ska se det som en nyckel till hela min energi och initiativförmåga.
Dax att börja ta mig själv på lite mer allvar nu tror jag...när man är sån som har mycket ideer , vill ha många bollar i luften samtidigt och vill slutföra saker ordentligt så tror jag att den där yogan eller komboträningen kan vara just det rätta forumet att få energi, motivation mm , att räcka till och hålla ut i det jag vill både i min vardag men också i min proffession.
Kram från:
Caztis
 
 
Snacka söndagslyx! 
Vi blev riktigt bortskämda igår här hemma. Anna-Lena kom ut och vi skulle äta mat tillsammans och bara ses igen. 
Hon ville bjuda oss på mat fast att det va vi som bjudit ut henne (go), så med famnen full av mat och ingredienser till barnas mat landade hon i köket och började gratinera godaste Västerbottenmoset i ugnen och till det hade hon lagat en biffgryta på nötkött, rödvin, timjan, lök o grejjer.....biff bourgogne, men hallå säger jag, jag va så tagen av hela grejjen så jag glömde ta bilder på denna fantastiska måltid, hon hade med pizzadeg och ingredienser till pizza som hon plättlätt snodde runt på bänken och in i ugnen...hon ÄR kock och dessutom med det största hjärtat, så ni kan ju gissa att det smakade helt fantastiskt. Efterrätten va hembakad morotskaka som va prydd med små hjärtan och silverkulor! Vi alla var mållösa och inte en bild på det hela? förutom då precis när hon snodde runt med pizzadegen på bänken....
 Vi fortsatte sedan ut en sväng till ikea och sen va det ju det där med invänjning av träning, hm! vi åkte förbi Örebro rehabcentrum där Thomas jobbar (extrajobb) och vi hade såklart packat med Prinsessans cykel så hon fick utlopp för sin cykellust och på köpet fick ju jag kolla in allamaskiner och alternativ till träniiiiing och oj, vad det ser tråkigt ut! ja, Anna-Lena fick peppa mig lite för hon är ju mer positiv än vad jag är så nu har vi bestämt att på söndag så ska vi dit igen MED träningskläderna på och testa lite...ja, det fanns en kul grej som jag hoppade runt och boxade på och det vaden där boxgrejjen/säcken- skitbra att fåut massa skit på, bara attackera och boxas, haha det va skitskoj! Ja, ni ska ju inte tro att det tog mindre än
  en hel vecka innan jag fick ur mig det målinriktade beslutet till Thomas....haha! Men nu är det gjort!! Ja,jag funkar ju så att när jag väl sagt ut att jag ska göra en sak så kan jag ju inte annat än att genomföra det jag sagt. Så häromkvällen  hoppade "träningsgrodan" ur min mun så nu ska jag boka tid hos en PT,PT, PT (som i tv reklamen) och det viktigaste av allt med inspiration av allas våran Carro, som får bli min shoppinginspiratör och visa de bästa shoppingsidorna m snygga träningskläder, hehe 
ja, vissa saker behöver jag verkligen en yttre faktor som punschar mig. Sjukgymnasten har ju sagt att jag inte har NÅGRA SOM HELST muskler i nacke och rygg så om jag ska funka utan att ha ont jämt så lär jag jobba på nu att bygga muskulatur ( fyyyyy #%##) men nu är det bestämt och det kan ju hända att jag blir så taggad att jag kommer prata FÖR träning tillslut!
Nu har en vecka till gått till ända med diverse innehåll, skottning och snöbus har väl varit största aktiviteten.
I fredags så ville hela bunten med ut och hjälpa till m skottningen 
Det blev pulkaåkning, snöänglar, snöbollskrig och det va så mysigt att tillochmed jag som inte gillar vinter och snö fick en riktigt bra vinterkänsla 
Med partybågarna på blev det så mycket roligare att skotta.
Lördagen tog vi bilen till stan för en mysig dag m att äta ute och sen bowla
 
 
 En så härlig helg ligger bakom och nu startar en ny vecka.
Har varit på ett helt fantastiskt utvecklingssamtal med Jonathan som är en så go kille både på skolan och här hemma...lyckliga kvinna i framtiden som får denne man!
Jag ska till mitt nya jobb och vara med på 1:a Apt:n vilket känns både spännande och lite märkligt på nåt vis, ja, veckorna trillar iväg och familjehemsuppdraget har knappt börjat känns det som jag ska in på en ny arbetsplats , ja,det ska bli intressant att möta och känna vad de har att erbjuda och vad jag kanske kan tillföra när jag kommer.
Har precis börjat läsa en bok som jag köpt för ett tag sedan och läst lite i men nu är det dags att ta den till mig till 100% och kanske använda för att ge vidare , det är denna boken av Sanna Nova Emilia , "Att lära med hjärtat"
Her ju ett slående behov av att hela tiden utvecklas och läramig nya saker , hitta fler och nya redskap att ta emot själv och sen ge vidare...obotlig är jag tydligen!
Nu ska jag förbereda dagen och veckan lite för det är mycket som händer hela tiden så det gäller att fylla på och se till att hänga med i svängarna. Stor Kram från
/Caztis