Har funderat på det här med min blogg ett tag nu och har bestämt mig för att sluta blogga, iallafall för en period.
Jag ÄLSKAR att skriva och dela mina tankar men har senaste tiden gått in i en annan process av "The Diamond year" där jag håller på att skapa saker som är JAG och där jag ska få ett utlopp för det jag gör och är. 
Som ni vet så är jag ju lite av en Pippi Långstrump och känner oftast att jag inte ger mig själv ett utlopp för allt som är jag och då menar jag i mitt arbete som i sin tur påverkar mitt privata liv. 
Sedan prinsessan kom och vi blev familjehem så ser jag på livet och dagarna på ett lite annat sätt än tidigare och jag för min del är ju en person som behöver göra saker som känns och är meningsfulla. 
Jag ska lägga krutet på att starta upp mitt eget och jobba med att coacha individer och grupper, föreläsa i den mån jag kan och sätta upp inspirationsdagar/kvällar och helger mm. Arbeta med ledarskap mm. 
Men för att komma dit behöver jag avsluta lite saker som tar mysig och härlig tid men som också tar tiden från det jag vill kunna skapa och bygga upp. 
Mitt mål just nu är att ge mig själv en plats där jag kan få ge och göra sånt som inte ryms inom mina arbeten inom kommunen.
Behöver lägga fokus på vilken form som skulle vara den bästa för mig. 
Jag behöver skapa en plats för att få utlopp att ge och vara allt som jag är. Jag har ju instagram för er som vill kika in där, @mariecaztis heter jag , välkommen. 
Min hemsida kommer jag att fixa klart och sedan lägga ut adressen på min facebooksida. 
Det känns ju alltid lite sorgligt att avsluta saker, men å andra sidan så har allt sin tid och om man bara håller fast vid allt så lär det ju knappast hända nåt roligare än det man har. Att släppa är ju också ett sätt att ge sig själv utrymme för annat som kanske är nödvändigt. 
Jag skulle så gärna vilja skriva krönikor eller vara gästskrivare på andras bloggar eller tidningar. Vem vet? 
En sak som jag vill skicka med er som läser min blogg: 
Se till att alltid alltid vara trogen din egen kärna, altså dig själv....gör det som samspelar och känns rätt i hela dig själv. 
Släpp personer, relationer, situationer som inte ger tillbaka utan bara dränerar och tar din energi, ditt humör och dina känslor åt fel håll. 
Det är ingen lätt resa att leva så men det är så värt det i längden. 
Att göra och vara som man tror att andra vill ha en ...nä det suger bara och man blir mest besviken. 
Jag finns numera som din personliga coach att anlita.kanske gästskriva på din blogg eller för andra önskemål inom den personliga utvecklingen och egoboostningen! 
Maila mig gärna och hör av dig
Ses på fb och instagram om inte annat. Och vem vet...om det kliar för mycket i fingrarna så kanske jag är tillbaka snabbare än tänkt här igen. 
Kram o massa kärlek från mig Kommentera

Publiceras ej