Det ser defenitivt ut som att det kommer att  glittras på ordentlig denna hösten!
Jag är ju glitterälskaren nr 1 och stannar till om något glittrar, det kan göra hela min dag med nåt fint som glittrarså det är den absolut bästa metaforen för mig och min vardag att kalla allt som får mig att stanna upp och må gott, allt som är lite extra utöver vardagen som ibland i perioder kan kännas lite samma sak hela tiden , det är att glittra! under 2 veckor som nu har varit har jag känt mig ganska sliten av olika anledningar och jag har inte hunnit eller orkat vara den vännen,dottern ,systern  eller livskamraten jag vill vara. Kändes tungt tills jag bestämde mig för att inte älta det utan istället göra nåt åt min egen energi så att jag kan vara den jag vill vara i mina relationer. 
Jag valde att stanna hemma hela dagen igår fast att vi bestämt att vi skulle ut och fixa grejjer till sovrummet som inte är klart än.... Thomas drog iväg och fixade lite som han va tvungen och Jonathan va med en kompis , Jennifer i stan så jag hade min egen dag att delvis bara låta allt landa som jag har funderat lite över gällande min framtid och mina mål. (Lustigt, min nya bloggkollega och vän, fint va,haha carry jiewerts Larsson har startat en blogg och skrev i ett inlägg igår om visioner www.carryon.bloggplatsen.se) 
jag har definitivt tagit en omväg mot ett av mina mål vilket jag tror varit nödvändigt för att komma till den insikten jag gjorde igår. Jag är en person som hellre kämpar lite mer och lite längre an vanligt för att se om jag kan vara med och påverka och göra skillnad och det kanske jag hör men det finns gränser för hur långt jag vill gå nuförtiden både i relationer och i situationer. 
Vet att det kan låta luddigt nu eftersom jag inte benämner exakt vad jag menar men det ämnats jag nog hållapå ett litet tag till för vad jag vill få fram med detta är att jag va tvungen att STANNA UPP igår och fundera på om jag gör och är där jag vill och ska vara just nu. 
Ni alla vet ju att vi väntar på att juli fosterfamilj och för mig känns en dag av väntan som 2 månader! bara det tar ju lite på krafterna och den enda som kan se till att hålla fanan högt är ju jag själv.Det är en av de sakerna som jag processar med. Gårdagen gav mig nygamla perspektiv och plötsligt när musiken spelades härhemma och jag satt och letade vinterjacka på internet så kom en tanke, en påminnelse klockren till följd av ett sms av en vän som frågade mig ...."när kommer din bok Marie? jag vill läsa den?" 
Ett telegonsamtal där personen frågade mig när jag ska hålla nån föreläsning? Om jag lagt ner de tankarna? 
Tänk då att ingen av dom visste vad jag går i för tankar m att just igår kolla över vart jag är på väg och om jag vill vara på väg dit? 
Allt har sin tid Bosch det va en lättnad när jag tog fram mina anteckningar och målsättningar för att bara se och läsa..... Gud va jag grina, en lättnadsgråtskvätt kan man säga! HUR i allsindar kan jag bara ha börjat ta en liknande väg och tro att det är här jag ska vandra. Allt har sin tid snackar jag mycket om idag men det är ju så och jag är av den kalibern som tror att ingenting är meningslöst så länge jag själv skapar en mening i det jag gör. 
Vi hade en så mysig och skön ledig kväll igår där vi glittrade på med körslaget
Musik är ju så kul! 
Jag satt och sjöng för full hals i soffan..haha 
sen slog vi på en actionfilm och stensomnade mot slutet av filmen i soffan, Thomas fick väcka mig flera gånger och berätta vad jag missat, som vanligt. 
Startade morgonen med att måla mina naglar m mörklilla sandglitterlack från OPI så fiiiint! Längesedan jag pyntade fingernaglarna, det är bara tårna som hålls efter med den lyxen. 
Kattungen spelar oss ett spratt här idag så vi ska nog låta henne bekanta sig lite med utemiljön idag-men först till ikea och handla överkast, gardiner och kuddar till sovrummet. 
Lyssnar på Sarah Dawn finer
fattar inte varför jag inte  kan klistra in videos från youtube här längre? Måste jag va medlem i Google eller? 
Nåja, lyssna på låten ....snacka att jag är så fylld idag av ny energi och tacksamhet över att ha kommit tillbaka till vart jag är på väg! Så mycket enklare att vänta in fosterbarn och samtidigt vara en bra pedagog på jobbet. Behöver se till att stanna upp lite oftare och glittra vardagen. 
Här kommer veckans weheartitbilder:
 
 Bara såååå fin! 
Kom ihåg att att stanna upp oftare, ge dig själv den där pausen för att bara få andas ut, kravlöst och utan press från dig själv och andra. 
Vi har bara detta livet. Låt oss vara och göra det vi behöver för att känna harmoni och glädje. Ta hand om dig själv eller låt någon annan göra det en stund. 
om du inte har el vet hur du ska ta dig dit du vill så prata med någon, va med dom som tillför dig någonting el sök hjälp att få redskap. 
Kanske jag kan svara el bidra m någonting , här är min mail 
marie.caztis@live.se 
❤Caztis❤
 

1 kommentarer

Carina Friden

08 Sep 2013 10:39

Tack för din påminnelse till att stanna upp, känna in och lyssna till sej själv. Jag har rusat på ett tag nu igen, servat andra och glömt mej själv och inte förstått varför kroppen värker så mycket mera igen. Tack för din tankeställare du gett mej i dag :-) Kram Cina

Kommentera

Publiceras ej