Vi har nu gått in i sista kvartalet av 2013 och det får mig oavkortat att relatera till mitt eget år och vad jag hade och har för saker som jag vill ta tag i , genomföra eller att slutföra.
Den sista tiden har jag ju skrivit och varit i den där "Rensningsprocessen" som ni vet ,och det är för mig livsviktigt och apjobbigt på en och samma gång.
Det som är positivt när man rensar ut saker ur sitt liv som är kanske bara av vanagrejjer, relationer, intressen ,arbetsuppgifter, arbete, eller kanske i hemmet...garderoben el inredning,, med sig själv tex. beteenden eller ovanor,vanor, rädslor, utvecklingsmässigt, mentalt eller fysiskt i kroppen, ja, en rensning sker ju oftast inte bara på en punkt när man kör igång utan det tar ju både det som är inuti och utanpå för oftast hör det ju ihop allting , det inre och yttre på nåt vis. Det är ju bara att kolla sig själv i ögona en väldans supperbra dag då glädjen att finnas bara sprakar ur ögona till den där dagen då allt allt bara skiter sig och livet känns oroligt och ledsamt..dom ögonakräver nästintill solbrillor eller en hel bytta glitter i sminkningen för att inte sjunka djupare, jag skrattar lite för jag hård drar ju allt i inlägget för att liksom vara så tydlig i min beskrivning som jag bara kan.
Har en perfekt bild för det med at vi har ett djup och en yta som hänger samman och påverkas solklart av varann på ett eller annat sätt

Varför är det då nödvändigt att rensa ibland. Jo, för det första så kan du vinna både mer kraft energi och bättre sinnesstämningar...när du rensar ut någonting oavsett vad så frigör du ju utrymme som leder till en lättnad och kanske en medföljande sorgeprocess också, för så tycker i alla fall jag att det är för mig, att även om jag rensar eller tar ett kliv ifrån någonting och att det är nödvändigt så gör det jädrans ont också och emellanåt är det så sorgligt med för en tid. Det som är till fördel mer när man tar bort eller kliver ur någonting/rensar det är att det också frigör utrymme för nya saker, för det blir ju hål där det tas bort nåt ju.
Det är ju det som är det häftiga och fantastiska och som även kan få vara ett redskap för mig när jag lämnar eller kliver ur någonting för att jag vill eller bara för att det drar och tar mer än det ger tillbaka...ajaj vad det där känns...MEN det är ju desto härligare när hålen fylls upp med någonting som ger tillbaka, som skapar lust och glädje, som ger energi och kanske nya visioner och mål.
Jag kan väl vara en av de första (förutom mina bästa förebilder just nu) Hanna & Amanda (Fredagspodden) som kan erkänna att jag har rensat "fett" mycket detta året både i saker jag tar mig för, i relationer ..det värsta området tycker jag men kanske också det som kommer att ge tillbaka mest också.
Sista kvartalet nurå, kom igen gott folk, häng på att göra en sjysst slutplädering för at skapa ett bra utgångsläge för kommande år- nej då, det är inte alls så långt kvar på året men det innebär inte heller att det är kört med att släppa ,kliva in i eller kliva ur saker.
Den sista delen av året kommer jag att att kalla för:
" The outline of the Golden year "
 
Jag har ett par saker kvar att kliva ur och kliva in i under den sista delen så det gäller att inte ligga på latsidan Fast att det känns aningen stormigt just nu.
 
För er som tycker eller tänker att det vore läge att fru Caztis "taggar"ner lite och bara är så är det ju så med mig att jag har fått tillbaka mitt liv , ett liv efter så många års trauman och annat kollijox så jag har blivit en person som alltid vill utvecklas vidare ,vara en som inspirerar vuxna på olika sätt. Jag är och vill fortsättningsvis också vara ett språkrör , en famn för våra utsatta barn. 
Jag är en Pippi Lotta ,tjolahopp🎶Och som det är nu så rensar Pippi i villa villekulla, gissa om det ska ställas till med fest när det är klart?! 
 
Kram/Caztis
 

Kommentera

Publiceras ej