Halli hallå! 
Har haft en period där jag haft svårt att bara blogga vardagligt och dela med mig av alla härliga små och stora stunder som sker här hemma och i livet här hos Caztis.....
Ibland är det nog bara så att processer som är lite mer djupgående eller som i mitt fall just nu när jag ändrar riktning , det kräver liksom ett annat fokus en annan omsorg Genom att stänga lite om mig. 
så är det i allafall för mig i tider av nödvändig förändring att jag drar mig lite mer tillbaka och håller lite lägre profil för att kunnavara uppmärksam på signalerna som jag behöver ta varje steg i rätt riktning. 
Just så, att justera seglen lite så vinden kan fångas upp av seglen så skutan går åt rätt håll. Att ha klivit utanför min egen komfortzon är tydligt och vad som ska hända framöver är väl bara livet som vet. Själv har jag uppladdning och bra input som mitt tema nu och där må ni tro att jag gödslar på med allt möjligt som bara gör och ger mig energi och styrka. 
Ni vet ju att i mitt "Golden year" har jag rensat ut, klivit ur och kastat grejjer för fullt och det skapar ju någonting.....
UTRYMME, ja, som när man rensar i sin iPhone/ mobil på bilder och annat ja då skapas ledigt utrymme som bara ropar på en sak: FYLL PÅ MED NYA GREJJER!!! 
Säger som kishti Tomita : Hallelujah moment!! 
Jag har nog gjort bland de sista rensningarna på mitt Golden year (ja min senaste rensning ...oh My god!!!! Det lär skapa ett fett stort utrymme för något så mycket bättre and I can say that Im waiting for results) 
I utrymmet "relationer" har jag varit med om det mest fantastiska.... Min bästa vän från långt tillbaka i tiden: 
Hur ska jag formulera mig, våra vägar riktades helt enkelt åt olika håll för mer än 10 år sedan .Det fanns inga som helst oklarheter oss emellan utan det var verkligen bara olika vägar som väntade på oss. 
Det som hände för ett par veckor sedan var just det att våra vägar återförenades och efter alla år så var det som att vi aldrig varit ifrån varann 
Är inte det Amazing???!!! 
Ingen är gladare och Tacksammare än jag! Johanna ÄR en person som jag kan vara allt inför och hon är mer än störtskön, äkta och framförallt sann emot sig själv & sånt har jag stor respekt för. 
Vi har samma typ av humor och djup. Är tacksam till livet att hon kom just nu och det ska bli så kul att se vart vår resa ska ta vägen denna gången. 
Den senaste tiden har jag haft fler supersköna och glädjefyllda möten med personer som jag inte träffat tidigare eller på väldans läääänge och det är exakt samma där, det är som att det bara klickar rätt och ger såååå mycket tillbaka. 
 Här är några av dessa möten 
Elene , Marie och Carry , Jag kan inte annat än säga att 
Livet levererar stundtals med små och stora Gyllene ögonblick! Det gäller bara att vara Uppmärksam för att se och ta emot dom. 
Min kära man fyllde år i söndags och vi alla i familjen va på cocothai och åt supergod mat!! Vi firade med paket och att bara vara tillsammans , ja det händer ju inte allt för ofta nuförtiden med en 20 åring som flyttat hemifrån och en 18 åring som hämtar andan här gemma för att sedan dra in till stan igen.... Livet är som sagt föränderligt och fantastiskt. Mina barn växer upp och jag njuter av at se hur de formar och skapar sina liv. 
I fredags så samlades vi igen mina bästa tjejer hemma hos Linda denna gången för en superkväll m go mat musik och och en massa babbel och skratt. 
 
Allt kan hända en dag eller kväll när vi strålar samma , tänk vad viktigt att skapa utrymme för just dessa kravlösa sköna stunder. Linda fick håret klippt denna kväll också, riktigt snyggt måste jag säga. Hehe 
Innan jag avslutar detta inlägg så vill jag bara varmt rekommendera 2 saker
stöd bröstcancerfonden ,skänk pengar och köp saker som stödjer rosa bandet förvildar ev cerforskning och bättre mediciner och behandlingar. Vi alla(nästan)känner väl någon som drabbats av cancer . Var 3 person drabbas fortfarande och vi alla k ngöra något för att förbättra oddsen att överleva. Min andra rekomendation idag är att se till att höra a dig till någon du bryr dig om eller tänker på, ett sms ett telefonsamtal ellhranna , tala om varför just den personenbetyder nåt för dig ellerbara skicka en kram. 
Livet är alldeles för kort för att slösa tid på att bara tänka bra el fint om andra, säg det! Visa det ....dessutom så ger ju det så mycket tillbaka när man uttrycker sig till någon annan, eller hur! 
Helt enkelt Amazing 
Kramen /Caztis 

Kommentera

Publiceras ej