Livet kan då verkligen skifta må jag säga ! 
Denna helgen startade i torsdagskväll så gott med att Rebecca kom hem och sov över, det va så myslyxigt när hon kom så jag inte finner några ord! Det är så härligt att kunna känna hur ens relation till barnen ändras och banden kanske tillochmed blir starkare på ett sätt När de har flyttat hemifrån. Man lever ju så tillsammans hela tiden när de bor hemma och ser då inte alltid varann på det sättet som det blir när de flyttat hemifrån, ja, nu ska jag väl vara snabb att erkänna hur SKITJOBBIGT jag tyckte det var att hon skulle flytta överhuvudtaget då jag är en tvättäkta mamma pamma som älskar varje dag som mamma och ser det som min största livsuppgift, älskar det vart endaste sekund!! 
Vi pratade och pratade långt över tolvslaget ,närmare 02:00 så blev ögonlocken tunga i 5 sekunder då jag vaknade m ett ryck och satte mig upp,rak som en fura..... Möss i väggarna i mitt sovrum och i taket altså mellan takväggarna el vad man ska säga! Altså ,dom hade storträff och värsta projektet dessa små fruktansvärda djur....ja på sommarn får jag kämpa med rädslan mot grävlingar och nu på senhösten så kommer det möss i väggarna, men se vad bra jag tvingat mannen att rigga nu- en hel bana av fällor! Nu tusan ska dom få se vem som bor här!! 
Ja stog uppe i sängen när jag tog bilderna och zoomade maxat för tänk om det skulle hoppa ner nån liten galen mus och hoppa på mig!! Brrrr, ryser av detta...
Tur att det blev fredag och fredagskväll med Glitter och glamour!! AFTER DARK! 
Vilken kväll säger jag bara , visst jag är galen i shower m dragqueens och glitter och proffsig musik och sång!! Nu har jag fått blodad tand(usch vilket äckligt uttryck egentligen) och hoppas på att få tag på biljetter till Priscilla i Stockholm. 
De va Carro och jag som va där tillsammans och gissa om vi va uppslukade och helt inne i showen från början till slut. 
Man fick ju varken filma el ta kort där inne på showen så jag har hämtat bilderna från internet. 
Får jag möjligheten att gå någon mer gång på dessa sköna duktiga stjärnor så vill jag det mer än någonsin. 
Har ju en inbokad kväll till i början på året, konsert m Marie Fredriksson och DET ska bli minst lika kul fast på ett Annat sätt och då kör jag rocktema istället för glitter och glamour! Asså hur kul och härligt är det inte at få göra sånna här grejjer. 
I lördags så blev det lite lugnare tempo och supertvätt av mig guldglittriga hår...haha det blir helt Annat med glitter i håret när man bara ska till affären och sen öva i kyrkan inför dopet jag nyss varit och sjungit på . Det va ett tag sedan jag sjöng i Mellöna kyrka så det kändes extra härligt och kul. 
Lägger bara upp en bild från övningen i går då jag måste checka upp med lilla söta familjen om jag får lägga upp bilder på bebisen och familjen. 
Det va så härligt att få sjunga just sången de valt också : "Välkommen hem" av Sonja Alde'n , en superpassande sång på ett dop. Lite pirrig va ja allt för ma blir liksom berörd av at stå där och titta på bebisen och lillfamiljen. Sen är det ju faktiskt jättehärligt att sjuga till en som det klickar med som spelar och det gör det när Karin spelar. 
Nu har söndagskvällen börjat inta sin plats och jag har en sjukling i soffan här som jag nog måste ta till vårdcentralen för halsprov i morron, hög feber, ont i halsen och huvudet.
Jag ska in och kolla nätet efter en onepiece, min andra gav jag bort till min pyttelilla storasyster Elisabeth för den va inte så oversizegossig på mig, men jag tror hon drunknar i den, sötaste! 
Behöver därför en ny....enda nackdelen med en onepiece är att det inte finns nån kisslucka att fälla ner när man ska på toa, nähä! Då får man snällt dra av sig hela ärmar och halva overallen för att frysa halvtihjäl innan man kissat klart, haha ja, men erkänn att det är så?! Nåja det blir en i allefall här, får väl köra med underställ också!! 
Nu ska jag inta köket och röjja lite här innan jag intar soffan och laddar inför ny vecka.....Thomas måste dock upp och kolla fällorna innan jag vågar sova i vårt sovrum, ja altså inte en natt till med partymöss som tror att dom ska få flytta in, aaaaaldrig i min dar heller! 
Kramen ❤️Caztis❤️

Kommentera

Publiceras ej