Hej och välkomna till SÖNDAGSBLOGGEN! (Haha)
Har under ett par dagar slagits av hur utvecklande det är (oavsett område)Att ta små el stora kliv utanför sin egen "comfortzone".
Jag själv står nu i en sits där jag klivit utanför min egen comfortzone och jag vette tusan vad som ska hända exakt nu.
 HÄR kommer just kruxet i varför jag tror att vi många gånger smygbackar tillbaka in i det " koseliga" för där vi brukar vara ,är vi så invanda och säkra och trygga i. Vi vet vart vi är , rutinerna , vilka vi är och kanske även så trygga med hur vår exvis: familjekonstallation är eller vilka personer vi har runt oss på jobb el i privatlivet och det är ju skönast på något vis, ja ,att låta allt vara och bero....
men hur utvecklande ÄR det då att alltid se till att man har det så som man alltid haft det?jag säger inte att ALLA ska kliva ur sina zoner men jag är en person som måste göra det med jämna mellanrum för att utforska och se vad som ska hända och det skänker mig så mycket mersmak till och av livet. 
Det gäller bara att göra rätt sak i rätt tid för annars blir det inte bra. 
Som jag berättade,att just här så har jag valt att ta ett rejält kliv utanför min egen comfortzone och jag vet ingenting exakt idag av vad det ska öppna upp, det enda jag kan luta mig mot är min egen magkänsla/ intuition ,att jag till 100% vet att jag måste göra såhär. Sen har ja fantasisa personer runt mig som ger mig feedback och puffar upp mig om jag fastnar i nån tanke eller känsla som inte är bra att luta sig emot. 
Då kommerjag till det där jobbiga som kanske låter som att jag pratar mot mig själv:Jag HATAR till miljoner% att vänta, stå i den där hemska vakumperioden där man inte kan se , veta eller ens tänka vad och hur det ska kunna se ut om bara ett par veckor framåt....galeeeeen blir jag av sånt och där My dear friends står jag just nu! oh hallelujah moment again!! 
Ibland kan jag bli galen av att vara en sån person som inte bara kan vara tillfreds med det som är...asså jag är det med men jag älskar ju utveckling och utmaningar så det är ju därför jag har hamnat här, utanför min trygghetszon och i vakumläget. Spännande Och oerhört påfrestande, det gäller det då at se till att ha lite ombonat runt sig och saker att se fram emot som tex nu på fredag så vankas det åååååh dör va kul det ska bli, ska på AFTER DARK med Carro! Måste bara få tag på ett par paljettleggins eller byxor!!
Sen har jag nåt som alltid känns så särskilt att göra, jag ska sjunga på ett dop i kyrkan på söndag....åh vad det känns bra,, " välkommen hem" av Sonja Alde'n har barnets föräldrar valt och det ska bli så härligt bara att få vara en del av ett sånt speciellt tillfälle. 
Igår köpte jag lite nya växter till nytt arrangemang i hallen - gillar sånt där fix 
Kanske inte bästa fotografen här men fint är det i hallen i allafall. 
Helgen har bjudit på mys och lugn och ro. 
Idag ska jag skriva och förbereda inför ny vecka. Den är aningen speciell, eller kan bli kan jag meddela. 
Hur jag förbereder mig idag förutom att skriva är att använda mina coaching och Nlp redskap på mig själv. Har lite planer på G och ska efter min återhämtningsperiod nu starta upp en sak....sparar det mina vänner tills det är klart, men spännande kan det bli både för mig själv och vem vet, kanske för dig med! 
Ha nu en skön söndag och se till att ge dig själv lite tid idag, det är skitbra att boka tid m sig själv, allt kan hända , det är en möjlighet till att se saker ur mer än Ett perspektiv. 
 
stor glad o go kram från: Caztis 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej