Som jag sa, kollat bilder och vissa går ju såklart i repris! Håll till godo!
Dagen har hittills varit härlig med lite all möjlig input. Lyssnar på musik och städat lite. Thomas min kärlek köpte vackra tulpaner till mig igår när livet kändes lessamt och jobbigt med ögonbesked.
Visst är dom fina?
Nu ska jag svepa och öva lite Lets Dance med min bästa danspartner Bazil!! Sen blir det matlagning och på menyn i dag blir det då inte tacos eftersom jag vägrade låta ögonbeskedet få ta allt för stor plats så blev det tacos igår, så idag blir det hasselbackspotatis och nötkött m kall chili och vitlökssås- vattnas i mun, ja det blev en macka i all hast till lunch idag och fy för den lede, det va äcklig kummin i den skiten så nu blir fåglarna glada när det få gobröd,not!! ska snart lyssna på en cd skiva m Lars-Erik Uneståhl här..."Mental tuffhetsträning"
För er som inte är bekant med mental träning och personlig utveckling, gör ett besök på www.slh.nu
Läs och kolla runt lite,kanske nåt att bita i och köra igång med! Det har i allefall förändrat mitt förhållningssätt till hela livet.
Allt handlar om hur vi hanterar saker, känslor och sånt och ibland kan det ju vara så,som för mig,att jag ville hantera mina trauman och känslor och mig själv på ett bättre sätt men hade inte några redskap, visste helt enkelt inte hur mm skulle göra eller vad jag kunde göra.
Nu har jag värsta bästa verktygslådan både igenom allt jag gått igenom i livet men också genom den kompetens jag tagit mig genom Lars-Erik och Elene's kurser som jag gått och integrerat i mitt eget liv.
Nu blir det musik och Bazil!!
Kramkram
// PippiLotta Caztis

Kommentera

Publiceras ej