Nu har jag varit ovän tillräckligt länge med blotta tanken på att vara hemma för ögona så HEEEJ!
Jg säger väl Carpe Vitam = Fånga livet!
Idag är alla i familjen på sin jobb och i skolan och duracellmamman har idag bestämt sig för att inte BARA städa och fredagsfixa här hemma utan att faktiskt hämta upp sig mentalt ur lilla "dippen" som jag hamnade i ett par timmar igår.
Nä det var väl klart ingen höjdare att få veta att jag har en slags immunitet mot min egen bakterieflora i ögonen som då i sin tur ger effekten av att jag är ganska oskyddad då det florerar massa andra bakterier och virus i perioder från andra personer och jag blir då mer utsatt för att åka på just detta, sår på hornhinnan som måste behandlas direkt för att inte få den effekt som jag inte ens vill skriva ut.
Jag är vansinnigt ljuskänslig just nu men redan idag skaver det mindre i mina ögon.
Mer tacksam för synen kan nog ingen vara denna dag så jag förmodar att jag kommer att googla och vara inne på weheartit idag och bara titta på vackra saker och platser.
Vad ska hon göra mer idag då?
SKRIVA såklart och nu börjar jag få lite mer kött på bena för min egen roman vilket känns fint,snart ska ni se att jag blir en ännu större eremit, ni som redan nu tycker det är svårt att ses med mig.
Det är ju ändå så att för att kunna uppnå vissa livsviktiga mål och för att kunna ligga där på dödsbädden med ett leende på läpparna så kan i allefall inte jag bara vara impulsiv hela tiden och träffa alla jag vill och haka på alla roliga saker.
För att komma till toppen på det där gigantiska berget så krävs, träning och tid , fokus och motivation- det skapar ju en glädje i det jag själv valt att vara viktigt för mig i mina mål.
Det betyder ju inte att relationer och impulsiva , roliga andra aktiviteter är bannlyste eller uteslutna men det handlar om att prioritera rätt i vissa perioder, är ni med?
Mina vänner och min familj, min stjärnfamilj är ju en del v den motivation och input som ger mig mersmak att nå dit jag vill på alla möjliga områden.
I fokus för mig just nu ligger mitt arbete som trygghetsansvarig/inspiratör ,att skriva min bok och att gå klart Pumpt... Den sistnämnda är jäkligt tuff nu och känns som ett litet ok då jag hade allt material som jag gjort i delkurs 2 och datorn bara tvärdog!! Allt låg däri, och det är tiden som jag arbetat med cd:skivorna ,läst alla böcker och att återskapa allt det tar fanimej också tiden? Svårt att hålla samma fokus men jag har ju ett delmål i denna kurs och det är att kunna gå en annan kurs efter delkurs 2 här för den måste mm ha gått för att vara godkänd att söka den andra.
Kanske det som denna dagen får gå till då! Åh!! Japp! Lite jävlaranamma kan behövas ibland.
In i duschen nu då! sen, På med solbrillorna inomhus och sen kör vi så det ryker.
Ikväll blir det skönt mys och det blir bara jag och Jonathan ikväll för alla andra jobbar och träffar kompisar.
Ska skypa med Elisabeth idag med,ta en kaffe tillsammans , hur coolt är inte det,haha
Älskar Skype för då kan man ju ses en liten kortis fast man inte ses! Asbra!!
Kolla mina 2 påskdekorationer jag fixade häromkvällen, är inte för massa påskpyssel men lite sådär och påskris m fjädrar utanför dörren brukar det bli och sen är det ju mammamuu här i huset som oavsett ålder på barna gömmer påskäggen ute i trädgården varje år eller inne med lite skattjakt, det sk jag aldrig sluta med så när barna är utflugna så blir det påskäggsjakt för Thomas istället.
Kramen nu så hörs vi lite senare, kanske skriver nån liten berättelse, dikt eller hittar på nån historia kring en bild idag här på bloggen, det ingår ju i min skrivuppgift ju.
//Caztis

Kommentera

Publiceras ej