Vaknade med såå svullet öga igen, det blir att kontakta ögonmottagningen på momangen IGEN!
Det gäller verkligen att hålla humöret uppe och inte falla ner i offerträsket när bena sparkas undan och oron lätt skulle kunna ta över.
Solen skiner där ute och livet kommer snart ta fart i växtriket och i oss människor också då ljuset och solen hjälper till att se framåt, får oss att andas lite uteluft.
Semesterlistan sitter i personalrummet på dörren och de flesta verkar ha bestämt sig för när ledighet och sommar ska få ge tillbaka lite vitaminer och input inför hösten och vintern.
I år tar jag 5 veckors semester med önskan om riktig värme och sol. Jag är ju född i fel land! Men det visste ni redan va? Egentligen skulle jag vara född i Thailand eller Spanien ,Turkiet eller varför inte i Indien ... Snö och kallt vet ni, det är mitt värsta!! Gillar verkligen inte kallt, fryser och mår inte bra bara av kallt!
Dagen idag bjuder på god matlagning här. Fyllda paprikor med nötfärs och lök.Ris, sallad och vitlöksbröd blir det till. Har aldrig gjort fyllda paprikor tidigare så det ska bli spännande.
Men innan dess så ska jag???SKRIVA, mitt bästa göromål som jag ger alldeles för lite tid till. Deadline för inlämningsuppgiften idag och ämnet denna gång är inget mindre än:
Att skriva ett A4 som innehåller ,twist och en cliffhanger vilket innebär en oförutsägbar förändring, nåt oväntat ska hända i historien (twist) och sedan en cliffhanger , en mening som där läsaren hänger i luften ett tag med en nyfikenhet ... Vad ska hända nu?
Kul va? Så nu ska hon in i duschen den där Pippi Lotta , sen ringa ögonmottagningen och hoppas på att tiden där i morron ska räcka till, ingen resa idag,tack!!
Alla i familjen är hemma ikväll- härligt när det är stök och bök i alla rum. 2 av 3 barn har påsklov, just ja! Påskveckan...kanske skulle baka nåt innan helgen kommer? Får be Carro om receptet påsen där goda kolakladdkakan...
Kramkram
//Caztis
Haha måste bara lägga ut 2 bilder från förra helgen då Jonathan och jag var i Göteborg. Dör va kul, 2 pensionärer och en snart 12 åring i full sysselsättning och fullt fokus på vad?? Kolla! För ett par år sedan så fanns det inte i en pensionärs tanke ens men nu, kolla!! Visst är dom väl för sköna!
Ett skrivarinlägg utlovas idag med, till en bild. Its time for that !

Kommentera

Publiceras ej