Halli hallå! 
Sa jag semester?JAAA! det sa jag!det lustiga är just det att jag inte fått den där ledighetskänslan än,den där pirrglada känslan som bara släpper allt och lutar sig mot leeeedig leeeedig. 
Kan ju vara så att ett par dagar behövs för att kroppen ska fatta att detcär semester.
nåja, det va verkligen en parentes.
en innehållsrik vecka med både jobb och planering inför nästa termin på jobbet och annat smått och gott.
ska bli bättre på att blogga på min semester i allafall har jag bestämt då jag tycker det slåss vansinnigt jul att skriva och lägga ut lite bilder. 
Här är en liten bildsummering av denna veckan : 
 
 
Jonathan hade sin kompis här som sov över 2 nätter, så de hade huset själva här när jag och Thomas jobbadskogsrån kom Rebecca hem och sov över hos oss....snacka mysigt! 
Jonathan njöt i fulla drag av att ha storasyster hemma, som om inte jag gjorde det då!!
I onsdags så bar det av in till stan på eftermiddan där vi hamnade inpå soundchecken av Toto och gissa va härligt att bara stå där ,riktigt nära och se mitt gamla favvoband. 
 
Nostalgi....men det fanns en filur som inte trivdes där utan ville hellre gå med mig och Carro för att köpa dricka och sen hem till Carro för att äta pizza och kolla film.
 
 
 
Vi avslutade kvällen med att hyra "RöjjarRalf" , en riktigt tråkig film som vi inte såg klart Men vi åt go pizza och lite godis. Tog sedan sena bussen hem och va hemma kl 23:45 i mellösa. Vi fick med oss Carro hem och fortsatte kvällsmyset till sena natten. 
Igår hade vi en lååååång morron och jag börjar känna mig ganska förvirrad över dagarna, ja, omställningen verkar ta sin tid från att gå upp 5:20 varje dag till att vara ledig..
innan vi tog bussen in till stan för att kolla lite i affärer och sedan klippa mig hemma hos Rebecca så tog söta Carro över köket och fixade godaste baguetterna m räkröra, så himla härligt att se hennes fix här hemma, hon är en riktig fixare :
 
And the result : 
 
 
idag är det fredag och jag försöker verkligen få kroppen att fatta att det är ledigt nu länge! 
Ska återigen in till stan för försöka boka en tid hos knackmannen strid, för nacken har låst sig på nåt vis igen.
önskar er alla en bra start på helgen oavsett semester eller jobb. 
Vet ni vad mer då?? Idag kommer min Jennifer hem från en vecka i Budapest!!har längtat såå mycket efter henne och hon har säkert massor att berätta. 
Kram på er nu så hörs vvi snarast igen.
 
/Caztis ❤
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej