Är ganska fascinerad av att det verkligen kan stämma det här: I ljuset spricker alla spöken! 
Jag säger inte att det alltid är så men oftast när man slänger ut sina rädslor, svagheter eller  inför andra så är det som att dessa spöken spricker, tappar kraften på något vis.
det blev så för mig nu i förra blogginlägget då jag berättade om den prestation och dåligt samvete som kröpnpå mig redan första semesterdagen.....
efter att jag skrivit inlägget och smällt ihop ipadlocket så gjorde jag kaffe till mig och Thomas, tog tag i daochet bestämde att vi stickerut och handlar lite flowers till blomlådorna och sen grillar vi, ringde Rebecca som gärna ville komma hem på lite grillkväll och sen sova kvar.
det blev dock inga blommor till balkongen utan en byrå till Rebeccas gamla rum(som jag fortfarande vägrar kalla gästrummet). Snacka att mamma Marie stormyser när alla 3 barnen är hemma och far runt, hoppar studsmatta och sitter och pratar. Gooooos i hjärtat blir det direkt!! 
Medan jag dammsög lite så fick jag idén att kolla med tjejerna om de kunde hålla ställningarna här hemma under resten av kvällen? Nemas problemas, de tog över skeppet och på 30 min hade jag reserverat 2 biobiljetter och vips satt vi i bilen på väg mot stan , en överraskning som han blev jätteglad över. Och jag själv känner mig stolt över att ha samlat mina första poäng i att skapa nåt som jag är skitdålig på, inga överdrifter alls ska jag säga för dålighetsnivån  och självförtroendet gällande detta : VARDAGSROMANTIK är så låg att jag inte ens märkt att den va så låg förrän jag hörde en podcast av Hannah och Amanda där de pratade lite sånt och under den podcasten såg jag detta hos mig själv....så jag tog tag i det direkt och nivån känns genast lättare att leva med, nu planerar jag för nästa överraskning! 
På väg in till bion. 
 
 
oj, så mysigt och mörkt....ja, kallt va det i allafall!! Fy vad jag frös hela filmen som varade i 2 timmar. Tur att den va så spännande, rekommenderar "Tyskungen" som är baserad på Camilla Läckbergs deckarroman, så himla bra!! 
Nästa gång ska jag ha med en filt och ett par raggsockar i väskan för att sitta och frysa , hm!!! 
igår va en ny dag och det va så härligt att vakna med att alla mina 3 va hemma....iallafall en stund,haha 
jonathan drog iväg till en kompis och Jennifer till stan och sen va det jag och Rebecca kvar som inom kort  blev hämtade av min fina vän Anna, vi hade bestämt att ses och ta en liten stanrunda och sen äta nåt tillsammans. 
Vi skjutsade hem Rebecca som skulle städa och fixa lite i sin lägenhet och sen drog vi vidare. 
Så härligt att ha henne här i Örebro igen, hon har jobbat i storstan,Stockholm under ca 1 år och har nu flyttat hem till Örebro igen. 
Anna och jag har varit vänner i ca 11 år och jag är så lyckligt lottad som har henne i mitt liv. 
vi har en historia tillsammans som jag ska berätta om i ett annat inlägg.
och vet ni....hon hade en överraskning till mig igår! Finaste klänningen som jag trånat efter så länge fick jag i present! snacka glad & överraskad!! (Bild kommer) 
Ännu en ny dag, ska plocka ur diskmaskinen nu och sen kommer både Rebecca och Carro ut på soldag....och här hemma har jag Jennifer och hennes kompis Calle. 
Jonathan är på språng till kompisen med orden:"mamma, jag är en stor grabb nu så jag fattar mina egna beslut så idag kanske jag inte kommer hem och äter när ni ska äta utan jag kommer när jag kommer" 
han är min skatt den där ungen,hej då skrutt!!
Dags att ta tag dagen//❤Caztis❤

Kommentera

Publiceras ej