Ännu en härlig dag i solen och med personer som jag bryr  mig om. 
Sista jobbades för Thomas på 5 veckor nu, förutom att han har ett par jobbpass på krogen, ja, för er som inte vet så är Thomas ordningsvakt på krogen , vissa event i örebro och på speedway som extrajobb.
Nu är det i allafall ledigt i huset här för nästan alla. Jennifer jobbar denna helgen med och sen har hon 1 veckas semester igen Och då vet man aldrig vart hon tar vägen. Förra gängen hon va ledig så va hon m 2kompisar i Budapest. 
Nåja, vi hade härligt sommarhäng här hemma igår k
jag och kusinerna Jonathan och jJonathan
Längsta utflykten blev till affären där vi hittade god färdkost i form av glass!!! Mums! 
På kvällen åkte jag in till Örebro och träffade min bästaste Rose som varit bortrest i nästan 2 veckor. 
Så himla skönt att ses igen....
timmarna gick så fort i solen på hennes balkong och som vanligt så varierade pratet mellan superallvarligt, ljupt för att sedan växlas om till en massa kul grejjer och skratt. 
Vi saknar varann så när vi inte kan ses eller pratas vid. 
trissa mysfaktorn här? 
She is Home again!!! 
vänner sedan ca 21 år tillbaka med allt vad det har inneburit av glädje och sorg, roligt och mindre roligt men för varje sak som en vänskap går igenom tillsammans så kan ju bandet bara bli starkare OM man klarar av alla påfrestningar som livet ger och tar.
jag har ett par sånna vänskapsrelationer som verkligen är sådär på riktigt. Relationerna ser olika ut, inte alls att ses eller pratas vid varje dag eller ens på nån månad el månader m vissa till att ha daglig kontakt med någon...det är som regnbågen det där med vänskap på nåt vis, olika färger som syns olika starkt till att bara veta inne i hjärtat då regnbågen inte visat sig på ett tag, att här inuti  har jag mina skatter av vänskap och relationer. 
intressant det där med relationer...ska allt blogga om bara det en dag tror jag. 
Jag är så tacksam i vilket fall att vi har varann min Rose och jag
hennes lilla Akio va med oss också lite på balkongen trots att han är höjdrädd: 
 
❤Tack för mysig kväll ❤
Idag ska äntligen garderobsdörrarna hämtas till Jonathans rum...åååå vad irriterande att det har dröjt så men nu har vi i allafall fått tag på en målare/tapetserare som vi har fått hittills bästa priset av att fortsätta tapetsera upp resten av vårt "fantastiska" hus- ja huset är det inget fel på men tapeeeeterna dör jag av att se snart! 70 tal vet ni, men det blir kul att fixa till nu under ett tag framöver. Fint ska det bli!! 
Idag blir det ännu en härlig sommardag och min kära vän Carro är här för att sola och mysa med oss idag här på vischan. 
Funderar på grillad kyckling och grönsaker m dipsås och baguetter idag... Mmmmm blir sugen redan fast frukosten nyss är intagen. 
Kramkram 
//Caztis 

1 kommentarer

Anonym

14 Jul 2013 21:09

Tack Marie ! Du är underbar att vara med.❤

Kommentera

Publiceras ej