Dagarna är fantastiska och SÅ korta! 
Vi har varit på exakt rätt ställen i rätt stund hittills. Är nu inne på min 3:dej vecka av ledigheten och har just avnjutit ännu en semesterfrulle i godan ro.
jag är ju ingen morronpratkvinna, haha nixpix! Min hjärna ligger i små microdelar på kudden och tar tid på sig innan den samlat ihop sig till en hel form och kan förstå vad omgivningen säger och ens pratar för språk, snacka Trinkvarning varje morron( för er som INTE sett klippet på Christer sandelin på youtube, sök på det och Trink så fattar ni) 
Nåja, vi har hunnit med en hel del här på 1 vecka för det är nog typ så längesedan jag skrev. 
Tog med oss Goa systersonen/kusinen Jonte till storasyster och Benny i Hjo där vi blev mottagna med kramar och grillkväll. Killarna sov i tält båda nätterna vilket va min käre sons tältpremiär så nu är han fast och tältade med en kompis i trädgården i natt. 
Här kommer en liten sammanfattning av mysiga dagar i stugan och på skara sommarland 
 
 
Härlig liten plats(hemsk toa bara...gillar inte utedass!) 
dagarna gick fort och vi hade så roligt. 
Skara sommarland va verkligen en superhöjdare! Och kan ni bara fatta att både Jonathan och Jonte åkte den där 8 våningsgrejjen där man går in i en liten "bur" med en lucka i golvet som bara POFFöppnas i golvet när man minst anar och vips på 3 sekunder har man släppts rakt ner och under marken ner i rutchkanan ,ut på andra sidan....fy mina armar och ben skakade bara av att stå och ta bilder och känna deras spänning! 2 stolta killar kan man väl lugnt säga kom och kramades och gjorde hi five ! 
Att rekommendera måste jag säga. Tyckte först att inträdet va dyrt men tog snabbt tillbaka det då allt ingår i priset av karuseller och alla vattengrejjer ...vi tog med mat att grilla så det blev en riktig toppendag! 
Nu har vi varit hemma i 5 dagar och på den korta tiden har våga hunnit med att träffa min Rose igen som kom ut och hälsade på och vi tog skönaste promenaden härute.
Vi har förberett och firat våran älskade Rebecca som fyllde 20 i lördags...puss mammas kärlek 
Fattar det inte bara, att JAG har en 20 åring.....oj vad gammal jag måste vara då!! Haha 
måste avsluta mitt lilla supersnabba inlägg här för idag kommer storebror Rober med sin härliga och fina lilla familj.... Har ju haft en kompis till Jonathan här i 2 nätter nu så det blir att röjja upp lite här innan nästa gäng kommer. 
Solen lyser så det blir en härlig dag att välkomna dom på. Semesteryra, just love it! 
kramar/Caztis 
 

Kommentera

Publiceras ej