Halloj!  
Jag tar tillbaka att jag inte fått känslan av semester ännu...eller jag MÅSTE ta tillbaka för jag har abselut noll koll på tiden eller dagen, det tar mig en lååååång funderare innan jag ens fattar vad det är för dag och om jag kan ha försovit mig. 
Morronkaffet smakar extra gott nu för jag har fyndat nya STORA muggar att dricka morgonkaffet i och stora härliga skålar att äta yoghurt eller Goa jordgubbar m glass i. 
Såhär ser de ut och jag fyndade på Marieberg 20:-/st 
 
 Fina va? 
Våra gamla hederliga sönderrispade från ikea inhandlade för typ 1000 år. Sedan fick ta plats i soporna 
och när jag ändå var i röjjartagen så hittade jag ett gammalt fruktfat  jag fått av mamma som jag snabbt dekorerade med lite fina blommor som höll på att vissna och tappa livslusten och även det va lilla mammas tips att göra så med färska blommor så man får njuta lite till av det vackra! 
Ändrade lite sen med att flytta runt på grejerna hemma 
En superbra  idé tycker jag och dessa blommor är resterna från den bukett jag fick av Thomas i 6 års present så den karamellen fick jag ju suga på ett litet tag till. 
idag ska vi(det blir nog bara jag och Thomas) åka till Västerås för att kolla alla coola raggarbilar!! Det har varit Powermeet under ett par dagar och vi funderar på att sticka iväg för att kolla lite. 
men innan det beslutet fattas så ska jag snabba mig ut i solen en stund för att se till att bygga nån form av semesterbränna, haha 
min lilla älskade Jennifer kom hem igårkväll från Budapest alldeles fylld av upplevelser och inköp, hon spred en så skön energi runt sig så jag är proppfull av bra energien i dag...skönt att ha henne hemma igen, fast om jag gissar rätt så är hon snart på resande fot igen min lilla virvelvind, älskar henne så mycket! 
Innan jag avslutar så hittade jag lite bus på min iPad som Haag gärna delar med mig av, Carro hade hittat knappen till kameran på den och vips så hittar man massa bilder och med dessa säger jag hej för denna gång:
 
Åsse en på de som va i köket just då 
Stor kram från / Caztis 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej