Har verkligen tagit till mig en sak som jag tror många av oss kanske tänker på men inte gör Av olika anledningar. 
Det händer att jag stöter på människor som jag inte sett tidigare och de fångar mig, ja jag kan bli uppmärksam på utstrålning el en härlig personlighet bara och brukar oftast då TÄNKA vilken härlig människa eller vilken vacker el fin utstrålning den där personen har och sen går jag vidare.
När Anna och jag va på stan och nick och kikade så va det en kvinna som fastnade för samma tröja som jag och vi började skratta lite och småprata ,provade tröjorna och kollade i spegeln och jämförde, som att vi känt varann i tusen år. Det va just då som jag kom på och kände att , nää, hur dum i pallet får man vara egentligen? Hur "svensk" och med det menar jag att min egen svensksyn generellt är att vi är ganska så integritetsduktiga i den bemärkelsen att vi många gånger sparar på våra spontana sidor för att inte sticka ut för mycket eller så. 
Ångrade mig nåt så vansinnigt att jag inte kostade på mig att ge henne de där få positiva orden att hon hade en fantastiskt vacker och positiv utstrålning, jag menar...hur glad skulle inte jag bli om nån främmande person bara sa en sån sak, skulle bli Skottland och leva på det länge plus att jag hade tagit till mig samma lilla wake up call som jag fick då när vi trippade vidare till nästa affär Anna och jag att jag ska bli solklart bättre på att ge positiva kommentarer el uppåtpuffar som Jonathan brukar säga. Det är ju bara så att tillfällen vi får eller som kommer har vi bara just då eller rättare sagt just NU,NU,NU! Och de kommer inte tillbaka igen, de kommer nya tillfällen i nya situationer m nya människor men samma stund får du och jag aldrig tillbaka. ❤Tänkvärt❤
Jag hade turen att få ett nytt tillfälle häromkvällen när jag tog bussen in till stan.
En person jag aldrig sett tidigare blev avsläppt vid bussjhållsplatsen här på vischan och vi började prata m varann och satt och babblade ,skrattade och pratade allvar hela resan in och vips va vi framme i stan och jag skulle av, då kändes det så gott att följa den där intuitionen el magkänslan atTage en liten avskedspresent i form av ett par positiva ord och lycka till med allt. 
Så härlig känsla att få vara generös med sånt man ser eller tänker om en annan person och sen gå vidare, att rekommenderas.Mer uppåtpuffar ur min mun.
Solen va vass igår vilket gillas av mig som älskar solen och värmen! 
kusinerna va lite trötta igår men badade lite här hemma . Carro va här och vi hade så mysigt allihopa, åt mat solade ,Thomas och killarna åkte till stan och handlade  och mumsade glass, när kvällen kom så blev det ett kvällsdopp i katrinelund....My God! säger jag för oj va vackert det är därnere denna årstiden och vi som bor här, varför är vi aldrig där och bara tar m matsäck och njuter av allt fint!??! fattar inte, måste va att vi alltid var där när barnen va mindre och sen när de inte va så intresserade mer så vande vi oss av med att ta bilen ner. vi har ju poolen här hemma så det tog väl över, ännu en grej att komma ihåg, haha Marie har blivit uppmärksam på saker tror jag minnsann, är det semesterhjärnan som kopplats på? i sånna fall ska jag vara den sista som slår av den igen.
kvällen avslutade vi med genom att ta enkvällspromenad för att sen ha filmkväll "Alice i underlandet" jättebra va den...tyckte inte Jonathan, för mycket fantasy.
lite bilder kommer här: 
Åsså kvällen: 
❤Tacksam❤
Caztis 
 

Kommentera

Publiceras ej