Halloj! 
Ont som tusan hade jag innan detta besök igår och aningen orolig över vad han skulle säga om min nacke:
framme på:
Samlar mig lite innan behandlingen
 
Måste väl ändå säga att Naprapatbehandlingen igår va nog bland det bästa som hände alla de låsningar och knutor i nacke och skuldror som jag tydligen drar på mig heeela tiden.
30 min m ultraljudsvärme sedan massage & efter det ett par knäckningar i nacke och rygg=Im free!! Fast nu nu är jag ju inte riktigt ärlig...åååååh ! Hatar att erkänna detta men när han höll på att massera upp lite knutor i nacken så säger han såhär: Marie, för att du ska slippa undan att hamna i dessa låsningar hela tiden så måste du börja TRÄNA!! För du har inga muskler som bär upp eller håller kotor på,plats!!
Kan ni fatta!! JAG,TRÄNA!! Det finns inget som jag tycker är tråkigare än att träna, speciellt på maskiner Och med hantlar, fy farao säger jag bara.sant, jag är ingen träningsmänniska alls men stöttar gärna alla andra som hålls med det och nu är det slut på detta icke tränande. jahapp! Jag bearbetade det där under hela timman jag va här igår och babblade med Marcus(naprapaten) och bad honom att säga åt mig att jag inte får ringa en endaste gång till för att boka en tid förrän jag har börjat bygga upp muskulaturen i nacke och rygg, träna hur många ggr då i veckan. 2 himla gånger!! detta blir tufft att ta tag i men jag fattar ju vitsen med det så det finns ingen återvändo nu. Innan jag gick därifrån fri som en fågel i nacke och rygg så sa han :ja då vet du att du inte får boka nån tid här förrän du börjat träna då....
japps, då va det slut på sötebrödsdagarna då....
Ska dra nytta av Rose i detta kan jag säga och av Rebecca o Thomas som hålls m sånt där maskiner....
nåja nog om det nu känner jag starkt här. 
Idag är jag som att nån kört över mig m ångvält, träningsvärk av gårdagens nackknäck. Hjärnan verkar också varit låst för idag har jag jobbat hårt med att lösa lite semesterkul, så om nån timma ska Thomas åka ner till Hjo för att hämta kusinen Jonathan"Jonte" som ska vara hos oss, kanske mest hos våran Jonathan fram till måndag då vi styr skutan mot Hjo för att hälsa på syster och ta grabbarna till skara sommarland som vi lovade dom sist vi sågs.
ska bli så mysigt att kusinerna får ses igen, de hade så kul sist och trivs bra ihop. 
Sen har vi bokat in att min andra syster Pia ska komma hit sista helgen i juli men innan dess kommer min bror m familj hit och innan dess har vi en 20 åring att fira här i huset G. ja, ni ser, den där knackningen igår gav massa ny energi i hjärnan åtminstone, kroppen är så out of order idag. 
Nä, nu ska jag slängaihop en omelett till mannen innan han drar vidare för att hämta kusinen. 
Kramfrån/Caztis 

Kommentera

Publiceras ej