Det var längesedan som huset va helt tomt här hemma, men 1 timmisigare kväll så va jag helt alone och passade då på att färga mitt fantastiska svall...eeeeeh gråa svall!! Haha 
 
på med färgtröjan, fram med min iPad och hög volym med mina absolut bästa podcast favoriter Hannah och Amanda, som jag inte HUNNIT lyssna på under hela semestern än. 
Bästa avsnittet också
 
passade som handen i handsken nu när jag processar för fullt inuti kring hur hösten ska bli med mitt nuvarande jobb, NÄR socialen ska ringa, om dom ens KOMMER att ringa för en placering av fosterbarn. 
Kommer in på det nu igen, men har ni varit där i livet då ni bara VET att ni VET att ni är klara på en arbetsplats, klara i en relation? Man bara vet att det är dax liksom. 
Hårt och svårt att stå kvar av välvilja och bara för att.... 
Jag vet att jag är klar och väntar varje dag på telefonsamtalet som ännu inte har kommit. 
Det finns visserligen en sak som jag eller du inte alltid kan styra över riktigt och det är tidpunkten då saker ska ske.
som nu, jag är redo men livet kanske har vissa saker som ska läggas tillrätta, jag menar att ibland måste det bara ske vissa saker som vi varken kan se eller förstår nu men som man klockrent kommer fatta när man står där man vill och längtat efter eller då man lämnat en relation. Man fattar inte just i stunden för där bor ju gärna alla känslor som kan ta över åt olika håll om man inte tränat sig på att styra eller bestämma själv över det man känner. Jag menar då inte att det är enkelt alla gånger men jag om nån har varit en tvättäkta "känslobritta" som for runt som en virvel och trodde att allt känslorna sa stämde. 
Efter all tid och hårt arbete med mig själv och sedan de kurser och utbildningar jag certifierat mig i som EQ( social och emotionell träning) Pumpt(personlig kompetensutveckling genom mental träning) och coach .... Gosch vilka resor jag gjort innan jag hamnat där jag nu står. Är i full kontakt med vad jag känner och vågar vara kvar även i svåra känslor men kan hantera dom så de inte tar över fullständigt i onödan. 
Viktigt att kunna känna och ändå kunna stå kvar med båda fötterna på jorden. 
Vi alla har en fantastisk potential inom oss,upptäckta eller mindre upptäckta. 
Den sköna balansen i allt är ju ändå den att ibland kan det bara vara skönt att dra sig tillbaka för att hantera vissa grejjer med de resurser man själv har och ibland så kan det vara såå skönt att få luta sig mot någon annan som kan komma med sina tankar och visa ett annat perspektiv på saker. Vi blir ju till genom varann. 
Oj, djupisulla har landat ser jag, haha 
ja jag är som sagt i en omvälvande lite slitig process i ett slags mellanland där jag känner mig klar på mitt jobb för ett tag och vill gå in i uppdraget som familjehem på heltid...men jag vet och litar samtidigt på att allt sker i sin ordning, ja, jag får som små tecken på det-senast igår då jag pratade med en person som jag inte varken sett eller växlat några ord med på hur många år som helst. Det samtalet gav mig så mycket på olika sätt och när vi la på så va det som att ny energi kom in i kroppen på mig. 
Idag regnar det så vi tog bollen in till stan och jag köpte skoooor! 1 par träningsskor, ja ni vet ju vad naprapatkillen sa... Jag får inte ringa förrän jag fått ändan ur vagnen och börjat träna så this is it! 
 
Är dom inte snygga!! Mina nya kompisar....måste ladda mentalt här, gillar inte att träna så det gäller att piffa upp lite med acessoarerna , kanske behöver lite snygga träningsläger med? Har inte tänkt på det förrän nu, vad ska man ha egentligen? 
Nåja , köpte ett par andra skor med för att jämna upp allt sportande,haha och det blev ett par fulsnygga sandaler som jag kollat på 1000 ggr tidigare men inte köpt och gissa? Dom GLITTRAR!!!! 
 
Är som en skata vet ni, älskar glitter!! Blir uppriktigt glad av glitter....har just glittrat mitt lilla blomster arrangemang i hallen med, så fint och ojojoj vag glad jag blir av det❤
Blir mycket skriv idag men måste bara berätta att jag pratat med goaste lilla prinsen idag! Vi va ju kontaktfamilj förut åt honom och det va ett tag sedan vi sågs nu. Har pratat med honom nyss och det är ju bara så att den där killen är miiiiiiiin också , han har sin givna plats i hjärtat alltid och vi bestämde att han ska komma och sova över här om 1 vecka och jag döör av längtan, ska bli så mysigt! Han har fyllt 5 år nu så det blir lite kalasfika och paket när han kommer❤lilla hjärtat❤
Yes! Det har slutat regna,på med nya sportskorna och ut på en promenad med en ny podcast i örona 
Kram från "GlitterCaztis" 
 
 
 
 
Oj, vad Dagarna går undan denna sommaren och än är varken semester, sommarlov och sommaren slut.
veckans weheartit har jag laddat i min iPad och alldeles glömt bort att dela med mig av så här kommer 2 st att inspireras och laddas av: 
Älskar  vackra ,fina bilder som ni vet 
Tänk att det finns så mycket inspiration att hämta bara av att titta på bilder.... 
Ännu en helg har sprungit förbi och det gick extrafort då min syster Pia va här. 
Det va säkert 4 år sedan vi sågs såhär senast bara hon själv, ja vi sågs för 1 år sedan på Rebeccas student som hon va här och firade med oss. 
Varför mina relationer med mina syskon varit som de varit är en historia eller berättelse som jag delar med er lite sporadiskt. Vi har inte samma mammor eller pappor, har vuxit upp under olika omständigheter. 
Livet har mött oss på olika sätt och allt har haft sin tid. 
Jag är ju familjetjejen så jag försöker att samla truppen och bygga så gott det går och så mycket som alla är mogna fsommarmånaderna grundsyn på vad en familj är handlar ju inte alls om den biologiska familjen vi föds in i utan detta: 
Jag har ju också förmånen att ha en  stjärnfamilj i mitt liv som är just vad bilden säger.
min familjeresa har inte handlat om biologfamiljen alls under större delen av min uppväxt där mycket trauma finns utan det har handlat om att först överleva och sedan ta sats och simma upp mot vattenytan för att ta mig framåt och bli den hela och trygga person jag är i dag. 
De människor som jag mött under vägen har blivit min stjärnfamilj för att sedan stärkas upp ytterligare där jag står med min biologfamilj idag, jag har ju fått 2 nya syskonrelationer på 2 år, så häftigt. 
Pia va som sagt här i helgen och vi har tagit igen all tid som vi inte setts. 
God mat, prat....vi har skrattat, pratat djupt och bara låtit tiden vara utan att stressa runt. 
välkomstmiddag, bakpotatis med skagenröra 
Gott och går snabbt att fixa! 
Kvällen och natten blev lång och vi bara pratade och pratade.... Haha, tänk att man kan prata så mycket och det tar inte slut i allafall? 
Så hade vi sockerbullätartävling då man abselut inte får slicka sig om munnen när man äter Bullen och den som åkte ut första tuggan direkt är då den som tar kortet=jag...Jonathan vann såklart! 
 
Dagarna gick fort och igår såg min syster ut såhär på tåget, då vi vinkat hejdå och ses snart igen. 
När vi kom hem låg en lapp på bordet: 
Tack själv och vi ses snart igen! 
En ny vecka har startat och även den är fullproppad med roliga saker.
idag ska vi visserligen bara ta en hemmadag med tvätt och städning. 
Vi har ju fått hem våran lilla Jenniferr som jobbat hela veckan i stan och fick låna carro's lägenhet som hon sovit i hela veckan nästan. Nu är hon hemma och jag måste bara få snoza och bara vara nära henne lite idag. 
Vill avsluta med att höja min lilla egna familj här hemma , mina bästa Goa barn och min man som alltid alltid funnits med mig. Min lillfamilj är ju de viktigaste jag har. Kanske är lite för mycket mamma ibland åt mina 3 ,men så har jag ju alltid älskat att vara mamma åt både mina egna och andras barn.
mycket familjesnack i detta inlägg men denna sommaren är ju också annorlunda då vi till skillnad från andra år nu har umgåtts och spenderat en hel del tid m nya och gamla relationerhartsar kram till er som läser och hoppas ni inte blir allt för snurriga av allt jag skriver ur mig om.
❤Caztis❤
 
Bara så skönt att kunna säga sådär att min storebror är bäst! 
Växte ju inte upp tillsammans och möttes för första gången smarta 2 år sedan.
min känsla innan mötet med storebror och hans familj var att det skulle bli kul att träffa honom och de andra men heeeelt utan förväntan på framtiden. Bara ett nytt möte.....Men så blev det verkligen inte fönäbbarna jag såg hinom och hans familj på parkeringen i Borås så va det som att hela min kropp och själ släppte på allt och tårarna bara sprutade. Vi kramades och det var verkligen som att komma hem och träffa den där stora brorsan som jag önskat mig sedan jag var liten . 
Våra familjer klickade och nu har vi setts ett par ggr på dessa 2 år, senast nu för bara ett par dagar sedan så kom dom hit och vi har haft så mysiga, roliga, fina och sköna dagar tillsammans. 
sedan var det dax för shoppingtjejerna 
 
det blev fulla kassar med finfina grejjer och ändå gick vi bara i ett par affärer! Nästa gång ska vi ta en heldag på både stan och Marieberg, så ladda plånboken Anna och Robert!! Haha 
Den obligatoriska kvällspromenadgenuint Alm och sen genom skolgården. 
Dagarna gick alldeles för fort och tårarna rann när de åkte....men snart ses vi igen och då är det vår tur att ta kosan uppåt landet. 
 
 
Tänk att det kunde bli såhär!! 
Jag har en storebror Och han är bäst!
Och nu ska jag snabba mig här att göra oordning mig för nu sitter Pia, min storasyster på tåget hit och vi har inte setts på 1 år och då var det fullt med folk här på studenten och innan dess har vi inte setts bara vi på säkert 4 år...
snacka att det är dax. 
Ska pyssla om henne så mycket jag bara kan. 
Just nu är jag bara så tacksam att få träffa alla de som jag har nära mig. 
Igårkväll va jag hos Rose igen och vi satt på hennes balkong och bara babblade och målade naglarna....skrattade och laddade. 
Hon hade köpt en så fin present till mig 
Ett halsband med en trollslända!! Fånga dagen , och det hör jag verkligen just nu! 
Kramkram
❤ Caztis ❤