Jag saknar mina älskade duracellbatterier...åh! när ska dom vara uppladdade igen, har ont i nästan alla leder fortfarande.
Min söta Rebecca kom hem igår med världens finaste present till sin mamma:
 
 
Kolla vad mitt hjärta muntrade upp sin mamma med...glitter och allt!! Blev jätteglad och börja böla som vanligt,haha!
Förgyller mina dagar med så mycket glitter det går nu.
Här nedan så ser ni nagellacket  jag lånade av världens bästa vän Rose när jag var förbi hennes jobb! ascoolt, är matt med glitter i, ser lite ut som sand liksom(...undrar dock om det verkligen går att ta bort med remover sen?)
 
Färgen gör sig inte riktigt på bild men ascoolt är det, liksom svart med silver och rött glitter.
Nåja, ännu en dag på slottet utan att vara med på balen, men vad är väl då en bal på slottet?
Fixar lite med min stela kropp som värker...tur som var så hittade jag en tub med bästa salvan som vi köpte då vi var i Thailand...åh vill dit igen sååååååhäääär mycket!!!!
Här är salvan och den är suverän och luktar som det där tuggummit, jenka, så jag går runt här som ettlevande tuggummi, nästan lika bra som en duracellkanin,haha!
 
 
Stackars Jonathan har inte kul här hemma med sin stela mamma idag heller men tur som är så
han har nu spatserat iväg till en kompis för att få utlopp för lite kul, så kan han komma hem och mysa för det är jag skitbra på just nu!!
Har bokat in en resa i dag inom landet som jag ska berätta om lite senare....har ju fortfarande inte presenterat en speciell person jag håller på att lära känna som jag ska hälsa på och träffa för första ggn i mars.
Jättespännande.
Snart ska jag presentera henne för er med bild och allt.
Om jag är bättre i morron så har jag lovat Jonathan att sätta en bulldeg så han kan få bakalite bullar, för det går ju alltid ner 1 bulle eller ,haha
kramen för idag
Caztis

Kommentera

Publiceras ej