Här kommer lite bilder från en helt suverän kväll som gick under bosniskt tema.
Så välkomnade vi alla blev hemma hos Sanita som har sin mamma hemma ifrån Bosnien.
Ja, för er som inte vet så är vi ett gott gäng på jobbet som också kopplats ihop och är vänner, ni vet stjärnfamiljen jag ofta nämner här i bloggen. I detta gänget finns ju några av mina stjärnfamiljsmedelemmar. Bara så fantastiskt att få vara en del av detta härliga galna gäng.
Vi blev varmt välkomnade allihop av Sanita och hennes mamma som bjöd oss till bords med en massa spännande och så goda rätter från Bosnien.
Min mage fixade ju dessutom med denna typen av mat och jag är ju alltid i princip beredd att ta en magkramp eller ont i magen till vardags då jag sabbat hela tarmsystemet och fått en biverkan att handskas med resten av mitt liv pga den ätstörning som styrde mitt liv under alldeles för många år och detta är en av biverkningarna!!
Nåja, jag tog fulla tallriken och så fort det minskade lite så var sanitas mamma där snabbt som ögat och såg till att vi alla fick lite till- jag har förmodligen varit Bosnier i mitt förra liv för trots all mat er och supergoda kakor så Har jag inte känt nåt alls i magen..... Hallelujah moment skulle jag vilja säga.
Efter maten så fortsatte kvällen med skratt, prat, med tårar och med dans för att mot småtimmarna starta upp en ommöblering av sanitas lägenhet, Gud, vilken kväll.
Innan avfärd hemåt efter midnatt så packade sanitas mamma ner mat att ta hem så min lilla familj skulle få smaka lite så det ska de straxt få göra. Mums!!
En fantastisk kväll som ger input till hela nästa vecka. Det är inte så självklart att man har ett par av sina vänner och familj på sin arbetsplats men det är oerhört skönt och roligt.
Nu ska jag ta mig i kragen och fra runt lite på min piltesboll och sedan blir det nog spikmattan ikväll skulle jag kunna tro!!
Snart igen mina kära bloggisar och kom ihåg att skicka tips på inlägg ni vill läsa, någon ny kategori.
Håller på att forma om bloggen så er hjälp vore mer än guld att få!
Kort från igår kan ni se här nedan, bloggar från min iPad så det blir inte lika snyggt som från datorn men what Ever, ni ser ju i allefall.
Kramkram: Caztis

Kommentera

Publiceras ej