Nu är det medta planerat och fixat för veckan, en "mastodontvecka"som måste ha en hel del vattentäta planeringar då vi är borta olika kvällar allihop och även nätter denna veckan.
Jonathan ska med skolan på övernattning och åka längdskidor...premiär för skidor då vi inte är en vinterfamilj alls någon av oss så det ska bli kul att höra hur det gått när han kommit hem. Kul med övernattning och planering av godis och matsäck som de får ha med sig!
Jag behöver pepping i min distanskuuuuuurs, PUMPT, då jag har tvärkörtfast... Blir frustrerad vilket icke är gynnsamt för huvudtaget om jag ska ta mig igenom delkurs 2.
Har ett mål nämligen och det är att göra klart den delkursen för att sedan gå en annan kurs på slh men för att få söka den ens så måste jag ha gått Icc coach, vilket jag har och sen delkurs 1&2 i Pumpt och det har jag inte än!
Har en kanonkvinna att höra av mig till för lite Feedback så det får jag nog lov att nyttja nu, inland räcker det inte att ha duracellerna i och själv ta sig fram- det kan behövas att få en spark i baken av någon som verkligen kan det på riktigt och seriöst får en att tänka till för så lossnar det. Bra! Då gör jag det!
När då?
Idag!!! Yes!!
Nu ska jag skriva delkurs 3 på skrivarkursen,en riktig nöt att knäcka denna gången i skrift, kul! Gillar svårt och lite omöjligt och nytt.
Här kommer veckans weheartit också.
En extra puss till min Jennifer som nu är i Bryssel.
// Caztis

Ojoj!!
Här händer det grejjer!
Har aldrig gjort nån spa grej eller massage eller nåt sånt, känt mig trängd och nej, ingen ska hålla på och kladda ... Tänk om det kittlas och jag blir förbannad! Haha, ide'er som jag nu tagit befäl över.
Har bokat en tid i april på spahuset i Örebro för floating + 25 minuters massage!! Oh my lord!! Aaaaaaa
Ska jag flyta runt i nån tunna eller vad ska hända?
Det lär släppa på spänningar i muskler och mentalt, vilket jag gillar men jag lär ju bygga mig lite mentalt inför detta så jag inte börjar sprattla och asgarvar för mig själv därinne ..haha! Ska man ha bikini eller va? Nakenfis?
Lär ringa och kolla upp lite tror jag.
Tro mig, jag låter hysterisk men det är dax nu- bästa presenten till mig själv tror jag faktiskt, kanske flyter flera ggr om året därborta sen, flytklippkort!! Haha
Kramen idag//
Caztis

Okej, erkänner!
Jag har separationsångest!!!
Jennifer min lilla...eller ja hon fyller 18 i maj, hon aka flyga till Bryssel i morron bitti kl 7 med 2 kompisar. De ska på konser m sigur ros.
Jättekul men neeeeej jag ärväl knäppaste ever! Min lilla ska flyga och internet vet man ju inte hur det tänker sköta sig.
Hon ska va borta till onsdag då hon kommer hem supersent.
Har gett henne fetaste kärlekabomben och hoppas den räcker!
Jag är ingen mamma som är bra på att släppa helt enkelt.
Stärker dom men när dom inte ser så grinar jag och vill att som ska bli små igen! Vart tog tiden vägen?
Klart som katten att jag gläds med seras framsteg, utveckling och självständighet men mamman inuti mig är bara mamma liksom.
Ska snart sova och inatt runt 02.30 kommer hon in min Jennifer och kramarmig och säger hejdå.
Thomas skjutsar gänget i natt till Arlanda.
Aaaaaa, det blir bra detta,eller hur? Haha skrattar lite för min lilla mammagris har blivit så självständig
Kramen nu och natti
Ps! Har lovat att INTE grina i natt när
hon ska säga hej då. ds!
// Caztis