Sitter framför barntv:n och njuter av lugna morgontimmar. 
Rutinerna är definitivt ändrade liksom kvällsrutinerna.
Det är fantastiskt och jag älskar att äntligen ha fått ge en liten person ett extrahem och en extrafamilj att få vara en del av. 
Första veckan har nu gått och vi börjar hitta rutinerna tillsammans. Hon verkar trivas hos oss och tycker om oss alla. Hon gör det så bra lilla "A" och vi gör verkligen allt vi kan hela familjen för att hon ska känna sig välkommen och sedd. 
Hon älskar sitt rum och sover så gott om natten. 
Jag kommer att vara hemma och tjänstledig nu fram till slutet av januari då vi hoppas på att hon ska ha fått en plats på förskolan här ute i mellösa. 
Jag har fyllt år i veckan och blev så uppvaktad av mina älskade barn, min man och Carro som kom ut. 
Jag fick så fina presenter....pyamas, morronrock, bodybutter 5st från bodyshop, örhängen från laila bagges märke Rock by Sweden och en så fin blombukett och en biljett till konserten m Marie Fredriksson. Vi åt god mat och tårta och bara hade jättemysigt tillsammans. Så tacksam över min familj och mina nära. Lilla " A" smälter in så bra och har fångat allas hjärtan i familjen. 
Här är lite bilder från vår första vecka tillsammans. Kan inte lägga ut bilder på hennes ansikte än då jag måste få godkännande av hennes vårdnadshavare.
Fina buketten 
Nöjd mamma!!!
Pepparkaksbakning var ju klockrent och väldans gott....
Adventskalendern fick sig en rejäl omgång....alla luckor skulle öppnas på samma gång ,haha och roliga saker bakom ALLA luckorna. 
Utflykt i lekparken va ju en höjdare och skojigt när de stora fåglarna flög iväg med våran påse m kakor! 
Handavtryck till att sätta upp i tavlan i rummet. rosa är favvofärgen 
veckan har gått bra och jag har verkligen fått smak på att vara familjehem.känns som att jag kommit hem i mig själv. 
Ska sätta igång att blogga lite mer nu men första veckan har fått gå till att bara vara i närheten av prinsessan. idag ska vi åka och köpa en pulka och så är det ju bästa dagen.....LÖRDAGSGODIS!!!! 
Kram /Caztis 
 

Kommentera

Publiceras ej