Jahopp! 

Massa att slutföra idag.... Sånt som kanske verkar lite stressigt att fixa med nu sista dagen på 2013 men jag har en ide' om att jag vill avsluta med att ta bort alla gamla mail på datorn, alla sms på telefonen, alla bilder på iPad och iPhone ska flyttas över på datorn ,altså tömma allt sparat.
I år känns det som att det är hög prio att kunna avsluta och starta upp 100% tom för att kunna fylla på med 100% nytt.
För mig är det rätt så stort att ta bort och flytta över av nån anledning.
Vet att det kanske verkar knasigt men jag tror ärligt att för mig så kommer det att kännas inuti...att jag har släppt och kan öppna upp för nya året, att kunna släppa andra saker som är mentalt tror jag hänger med på köpet för många gånger är våra handlingar sånt som öppnar för många andra saker. Ta tex min hela rensningsprocess i relationer, jobb och annat.... Tror det kom sig för att jag startade upp så enkelt som att rensa i garderober och kastade massa skit som bl.a. Jag hade stoppat in under sängen, bland gammalt smink och smycken, det ena leder till det andra och jag har på nåt vis kommit dithän genom allt jag rensat och tagit kliv ifrån som inte fått mig må bra ,att det är av vikt att våga ta sina steg för att se vad som väntar bakom nästa hörn.
Jag står idag där jag önskat sedan jag va ett litet utsatt barn själv, familjehem! Tack livet säger jag och tack familjen som är med och satsar tillsammans med mig.
Att stå upp för sig själv, sina drömmar och sin intuition är vad jag vill skicka med er inför 2014, så har ni inte rensat än, en uppmuntran från mig är att göra det, på ditt eget sätt och i din egen takt.
Jag tror att både livet i stort och relationerna vi skapar blir starkare och mer kravlösa om vi är trogna oss själva för alla vill ju ha närvarande och ärliga, äkta relationer...åtminstone de jag har runt mig.

tack för i år och jag önskar er alla en bra dag,ett bra avslut och en toppenstart på 2014 

 

❤️Bilder från weheartit - Enjoy❤️ 

/Caztis 

Kommentera

Publiceras ej