Har haft en skrivarpaus i mitt skrivande av min bok ett rejält tag nu. Allt har sin tid heter det visst och i detta fallet så har det verkligen varit så att alla delar/ kapitel är i oordning och jag fastnade för det va helt enkelt för rörigt men inatt så drömde jag att jag satt vid vattnet någonstans, såå vackert va det och där satt jag och blickade ut och skrev. När jag vaknade nu på morgonen så va jag sådär härligt uppfylld av lusten att skriva, få ordning på mina kapiteldelar och min plan. 
Det va inte alls längesedan jag tänkte att det där med boken blir väl aldrig för jag har NOLL,ZERO skrivarlust eller tanke knappt på boken,åsså kom det i en dröm bara sådär. 
Igår ringde Anna och vi tog en svängom till Marieberg i regnet där vi spatserade runt och kollade lite inredning och  bara pratade....är bra på det hörrni, att prata,haha 
en fika blev det också och sen drog vi kosan in emot stan där Thomas,Jonathan och jag hälsade på Carro som kommit hem från strömstad. Vi åt kvällsmat där och sen fick vi med en Carro hem på filmkväll eller jaa. Hon somnade såklart haha, vågar inte lägga ut bevismaterialet på just det men lite kul är det att hon alltid somnar under alla filtar i soffan.
Rensade min handväska igår igen för det är så mycket grejjer i den hela tiden...jaha, hopplös är jag på att inte packa med mig minst 3 olika läppstift el läppglans trodde jag , eh kolla här IGEN!! 
Kanske borde söka hjälp för detta  , hittade inte mindre än 6 olika varianter trots att jag nyss städat ute och plockat ut så jag bara skulle ha 2 eller Max 3 olika
Det ÄR ju så fint när det glittrar eller skimrar lite på läpparna ju!
Ikväll ska jag iallafall få lite utlopp för mitt glitterbehov....ska gå på Fashionpack och dom kan glittra dom, ska bli så kul, ser verkligen fram emot det. 
Dax att ta tag i dagen här, ska spika upp Jonathans tavla och fixa lite innan Jag tar mig in till stan. 
Kram ❤Caztis❤

Kommentera

Publiceras ej