Vilken vecka sen då! Vilken härlig start på en ny termin!
har jobbat på "storbarn"denna veckan med alla nya rutiner ,nya barn, kollegor. Vi möblar, omstrukturerar,lär känna varann i de nya konstellationerna vilket är så härligt. 
Mina kollegor på hela vår förskola (14 st med bästa kocken) är inga vanliga kollegor heller....alla har så olika saker att tillföra och ge. så härliga personligheter. 
Jobbveckan avslutades med 2 studiedagar.
Sköningarna.se 
Sanita in action
Ullis o jag
och allas våran Carina 
Söta Ida i bakgrunden så fokuserad på att skriva ner det vi har i planerna föt terminen....
inte nog med att jag haft en superba start på terminen , Oh no, det har varit fredag hela denna veckan för varje 
dag på väg med bussen till jobbet har jag lyssnat på bästa podden , nämligen favoriterna Hanna & Amanda på fredagspodden, har sparat flera stycken för att kunna ha fredag hela veckan på väg till jobbet.....vill aldrig att det ska ta slut för som är så himla sköna och öppna i det som de pratar om. Jag skrattar högt och gråter, håller med så det är nog fler än jag på bussen som roas av podden haha el mig, kan ju inte se klokt ut, men gott mår jag och det är så viktigt för mig hur mina mornarna startas. 
Kom hem igår efter värsta veckans arbete och möts av min Goa son som ivrigt ville lära mamma att spela guitarhero, haha , skitsvårt men kul! 
Här är vi på "G" ...cool va? Haha
Eller jaaaaa
Väldigt koncentrerad....Jonathan bara skrattade för jag pratar ju högt för mig själv och skäller på spelet när det inte funkar . 
Vi hade en så mysig fredag jag och Jonathan och jag sov över i hans nya rum i hans så sköna bäddfåtölj. Somnade direkt! 
Nu väntar vi på Rebecca och Amanda som ska få skjuts av Thomas för att hämta Rebeccas kattunge Ralph och sen blir det väl fredag hela dagen idag med, fast fredagspodden sparar jag till måndag! 
Kram 
/Caztis 

Kommentera

Publiceras ej