Dagarna blir till veckor men nu är jag back on track och har så mycket att blogga om...
vet knappt vart dagarna har tagit vägen. Vi har haft besök varje dag nästan hela sommaren vilket har varit såå himla kul.
Anna-Lena va här och vi hade en skön dag i solen, så glad över vår nya vänskap, en stjärna bland alla andra jag är lyckligt lottad att ha i mitt liv!  
Det är ju detta som är så finurligt i livet, det finns för LITE tid att träffa alla som  jag vill och önskar, både gamla relationer, nya och släkt mm,  så jag bugar och tackar denna sommaren för fantastiska kvalitets stunder, alla som har hälsat på och alla som jag kunnat hälsa på och träffa. Det finns dock ett parstycken som jag hade velat träffa men hoppas på att hösten kommer att bjuda på ork och tid att ses.
Mamma och Kjell plus  Jonte landade här hemma i lördags och vi hade så mysigt, de skulle mellanlanda hos oss en natt för att sedan fortsätta upp till min bror m familj i Söderhamn men de lämnade kvar goaste Jonte och det va väl tur det för min Jonathan har längtat så efter honom( å jag med förståss)

Lite trottoarhäng
I måndags packade vi godaste bullar som Anna-Lena bakat och stack iväg till Kolmården. Vi hade turen att ha med nästan hela familjen och Carro!
Alla ställer glatt upp för lite korttagning...haha
Delfinexpressen åkte jag men inte den där båten...fy för den lede!
Så blev det tupp i halsen flera gånger om då delfinshowen gjorde entre', ojoj magiskt kan man säga!
Att sedan få gå in och se på delfinerna under vattnet va ju också en ny upplevelse! asså snacka att man blir helt uppslukad av dessa fina skapelser.
En av de bästa dagarna på semestern!
Igår kom mamma och Kjell tillbaka för att ta en övernattning till här innan hemfärd idag. De hade med sig min systerson Daniel också, mosters kille som i och för sig är 26 år nu men ändå...vi har inte setts på 2 år så det va väl ändå dags nu. vi spelade kort med småkillarna och Apbuzz, ett underskattat spel som det ska bli mer av här hemma! skitkul,fast jag kom sist, hm, revanchsugen är jag!
Inget kul avsked idag, fast att jag hade bestämt mig för att bara säga att vi ses snart så blev det näst intill "trauma" altså...fy vad jobbigt, tårarna sprutade som på lilleskutt! men som tur är så har vi redan planerat in Liseberg m Jonte och syster och en tur till mormor och morfar så det ser vi fram emot!
kanske är liiite knäpp i sånt här men ni vet ju att jag inte haft hela band till min släkt tidigare så jag grinar för att jag är så lycklig som får känna det och vara i det nån gång under mitt livliksom.Jaja det räcker för idag.
Imorron blir det supermys på SKYHÖG nivå här hemma och varför tänker jag behålla för mig själv tillsvidare..lalalala ,
kramen från "DuracellCaztis" som har toktvättat och städat heeela dagen.
Nu ska det lagas mat åt mig och Jennifer för Thomas jobbar på travet idag och Jonathan o hanskompis ville ha nudlar?? så nu är det bara Jennifer och jag kvar.
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej