Halloj igen!
Påsken är alldeles straxt över och förbi.
Har vinkat av min mamma och Kjell efter härliga lediga dagar tillsammans. Har avnjutit sista påsktallriken bestående av en god sallad, gravad lax, 2 olika sorters sill och ägg.muuuuums! kännsfräsht då magen inte mår så bra efter allt påskgodis, fy va trött jag är på godis nu!!haha
Har hunnit rensa lite i mina lådor i sängbordet och det va en skön input kan jag väl be att få tala om!
Tror livet vill säga mig något som jag behöver få ordning på.
En vän skrev till mig då jag nu innan påsken mailade mina funderingar kring olika saker som faktiskt bara hindrar mig från att göra det jag väntar så på att våga och klara av att kliva ut i. Hennes ord till mig fick mig att tvärstanna och bara gapa stort, så träffad kände jag mig vilket behövdes för att ta mig själv på allvar!! det är liksom inte alltid att jag ser bäst själv vad jag behöver och vart jag befinner mig så en skopa i ansiktet kan vara bästa nyckeln vilket detta blev. Hon skrev att jag  skulle sluta lägga så mycket energi och tid på onödiga saker och tankar och istället lägga fokus och energi på det som leder mig framåt mot mina drömmar och uppsatta mål!
 
Jag har så tydliga mål men segar ut allt genom att göra de mest klassika sakerna som får en person att inte komma till mållinjen:
* Lägger energi på "fel" saker. Dvs sådant som tar bort fokus och tid från det som leder mig framåt.
* Prioriterar allt möjligt som kommer emellan i mitt liv istället för att bestämma själv över min tid och prioriteringer...Eh, inte helt enkelt , ungefär som att slänga ut mig som inte åkt skridskor sedan barnsben och be mig att göra en balettshow!! krävsen hel del,haha
* oroar mig att jag inte ska klara av det jag vill, att det redan finns så många som gör min dröm och därför är det inte lönt = tvivel!!
Betyder det att det är kört för mig då eller? jag menar att jag är 42 år nu och har haft mina drömmar och planer nu här tydligt och klart de senaste 2 åren i allefall. Visst har det hänt en hel del mentalt, jag har landat i ett par delmål och  min personliga utveckling är rätt så fit, men hur blir det då med slutspurten här, målet ligger liksom inom synhåll och jag behöver just det jag fick här av en vän innan påsk, en stor fet spark in my as så jag sutar att tvivla på min egen förmåga och tror att lilla jag inte har en chans att lyckasmed det jag vill...
Men vad är det då att lyckas, vad betyder det för just mig?
Är det att jag ska få ett stort namn i sverige eller i världen..haha nej,
För mig är det att lyckas när jag genomför någonting som jag jobbat med och tagit mina kliv i. Att slutföra det jag påbörjat. Att leva det jag vill och det som är av värde för mig.
Att gå utanför boxen, det är ju det bästa ever för gu va jobbigt ibland och gu va utvecklande och härligt!
Precis som när jag tog mina kliv in i min bakgrund och mötte upp den där lilla flickan som numera är en vuxen kvinna även kallad, maskrosbarn eller mitt eget påhitt en "Vildängel".
jag är hel inuti, stark och har både en god självkänsla och en tillit till livet,mig själv och till andra människor.
Alla steg har fått ta sin tid och har jag har slitit hårt för att ha kommit dit jag är med mig själv och mina barn och så är ju även detta steg, fast ändock inte för jag känner själv att jag behöver just de där jobbiga frågorna, de där sparkarna från rätt personer in my as som får mig att titta och verkligen se över hur min resa ska bli nu fram till dessa 2 mål som jag speciellt är i livsfas med nu.
Det finns många gånger jag önskar att jag skulle vara den där nöjda personen som bara lever i vad som är idag, tar min kaffemugg och sätter mig på verandan i solen och bara tar hand om mig själv och njuter...hajjar ni?
Jag är ingen sådan person bara och det har varit tillräckligt tufft att stå för det och att själv acceptera att jag är en sådan individ som visst det kan göra och ha det så också men inuti är jag född med en drift och en ständig längtan attta ett steg till , se vad som finns bortanför nästa krök, ha olika projekt och nya mål där jag kanske möter nya intressanta personer och miljöer som tar mig framåt och vidare till nästa steg.
jag själv är och har många många, alltför många gånger varit en stor asfet bromskloss för min egen möjlighet att få göra och ge det jag önskar att ge andra i sina liv.
Det kanske låter ludd i era öron eller ludd i ögon när ni läser detta för vi pratar ju olika språk och jag vet att jag är en person som bara inte nöjer mig.
Dax att respektera och tacka livet för att jag är som jag är. Inte låta andras ord eller tvivel ta mig ner på jorden så jag stannar utan låta det jag längtar så efter få ta plats och driva mig framåt.
Det som gör mig lycklig, det som är meningsfullt för mig ska jag lägga mitt fokus och min energi på.
Nya tag idag denna 1 april.
Jag startar med att skriva av mig lite här för att sedan ta hand om tvätten och sen på med löparskorna för att ta en PW i solen och låta allt landa.
Att ta mig själv lite mer på allvar, jag vill inte sluta andas och begravas utan att ha gjort det jag drömt om,
Att lyckas är för mig att nå mitt mål och bonusen är att det ska påverka och beröra min omgivning, de jag möter när jag lever mina mål.  
 
Det är bara jag själv som bestämmer vad för frukt min framtid ska bära och det är NU och NU som jag ger målen näring och möjligheter att uppfyllas.
Tack för er tid idag, det va ett lite djupare inlägg idag. Jag är lycklig när jag skriver för det är som att detta inlägg är första steget att ta mig själv lite mer på allvar.
lev väl hörrni, nu ropar min tvättmaskin att den vill fyllas på igen av skitig tvätt! den vill göra sitt mål...få rent skiten så jag kan öppna luckan och hänga upp ren ny fräsh tvätt som luktar gott!! Haha
//Caztis

Kommentera

Publiceras ej