Jarrå- Exakt som med biskvierna jag skulle baka idag....lägger ner heeela min j*#* själ idessa kakor som blev platta och jag fick nästan fläskodamp eftersom kroppen inte är frisk så blir det kaos direkt...Jennifer min  lilla kom och räddade uppsituationen i köket och detblev rätt ok kakor tillslut om än INTE som jag ville att dom skulle se ut MEN betyget blev TOPPBETYG så , fiiilen danke filen danke
Varför berättar jag denna kanske helt ointressanta detalj, jooo jag har filat på ett blogginlägg hela dagen i omgångar och fixat med klipp och knep och knåp med bilder och grejjer samt skrivit rakt ur mitt hjärta och vad händer????
ALLT ALLT försvinner, hela mitt inlägg och  alla bilder ååååååå
Men vad är väl en bal på slottet, nya tag i morron efter halsprov och sånt där....
 
Natti från "Ullabella"
 
Som ni redan vet så är jag galet "kär" i bilder, precis som jag är i musiken  nya människor och allt som har med utveckling att göra. 
Det är som att få en injektion av massa vitaminer på en och samma gång, det ger inspiration,glädje och energi...fast å andra sidan så sa Mia (en go vän) till mig för ett tag sedan då hon tyckte en sak inte va så kul men som jag tyckte va skitkul!!
Mia sa till  mig då: Men du är ju skytt Marie- allt är ju kul för dig
Mhm, sant-ALLT ALLT är ju kul,haha
Nåja,detta va ett sidospår
Här kommer veckans  WEHEARTIT:
 
 
Det var veckans bästa härligaste uppåtpuffar i bildväg i allefall.
En ny dag har startat och familjen vaknar till- jag har "fett" ont i halsen, kan knappt svälja så det blir ännu en sån där dag då jag MÅSTE ta det chill= dont like it!!
men som  Sanita sa igår:" Marie, du kan planera din bok!"
Man tackar för tipset, det gillar jag så Here I come, en BOKDAG!! sen är det ju mysmys ikväll igen,härligt.
Tänk va lyckligt lottad jag är som har så många fina;bra och härligt roliga människor i mitt liv.
Det får bli mitt nästa inlägg va? YES!!
Kramen
//Caztis
 
 
 
Halloj igen!!
Lite som gumman i lådan dyker jag upp här på bloggen, och ju mer tiden går desto mer har tanken fått rota sig och jag har NU bestämt mig att starta en blogg till....Jo! sant!
Varför då, du har ju redan en som du inteens uppdaterar varje dag- mmm,I know.
Bloggen jag har hållit på att skapa fram har en helt annan karaktär vilket känns skönt för där kommer jag att kunna använda min proffession på ett tydligare sätt.
Vill intesäga för mycket än men inom en snar framtid ska den vara klar och redo att användas och till min hjälp har jag en av mina vänner sedan länge tillbaka, Katharina Ratcliffe,till min hjälp att göra den snygg och proffsig.
Hon är en fena på det!!
 
Vi sågs en kortis efter ca 10 år- och jag kan bara be er kolla in på hennes blogg:

brakatarina.se

för att läsa och återge den vänskap vi har trots alla år och att vi aldrig knappt hörs av....SOULRINT!!
En suverän fotograf är hon också så jag vill lägga min röst för att anlita henne på dop, bröllop fester eller bara privat.
Är sjuk idag, suck!!Inte ett dugg kul för mig som verkligen ordagrannt ogillar och närmast hatar att vara stilla i en sekund(Bara på kvällen och kolla på film el läsa en bok)
Så i morse då jag fått Voltarenen att verka så tog jag mig in i duschen för att duscha bort all nattsjuka för att sedan brygga godaste kaffet och tvinga i mig en macka.
Är rätt kraftlös MEN min hjärna är då inte i vila el kraflösför nu har jag redan gjort grunden till bloggen klar och mailat en författare som jag har att be om lite coaching och råd i nu när jag ÄNTLIGEN bestämt mig för att mina böcker ska skrivas oavsett priset på tid och avkall på annat.
Tufft beslut faktiskt då jag är en som bara måste ha 1000 bollar i luften på en och samma gång- nu blir det att ta bort kanske 500 av dom bollarna...haha
Oj nu tog kraften slut här igen- smetade på lite läppglans för att få upp nivån en smula på känslorna, funkar rätt bra då glans och glitter alltid alltid får mig att må bättre och känna livet pulsera, precis som musiken och vackra bilder också gör för mig.
 
Haha, inte mycket att hänga i julgran idag men jag får i allefall ha min rosa onepiece på mig idag-heeeeela dan!!
Happy face
kram från mig
//Caztis