Bästa låten ever!!
Min nya temalåt m Beyonce "I was here"

http://open.spotify.com/track/3RKDC2Fv4RP97s45xcNveP

Hoppas den funkar att lyssna på. I vilket fall är det så jag känner i mitt djupaste djup(och det är inte lite det...haha)
Jag vill göra skillnad där jag befinner mig, lämna fotspår att minnas för någon- att jag varit här!
Att jag har uppnått det jag vill med mina drömmar och mål.
Varje dag har jag en chans att göra skillnad och se till att skapa en eftervärme, lämna fotspår som glittrar för någon annan eller för något sammanhang.
Dax att byta buss nu så jag önskar dig en bra dag!
Kramen
//Caztis

 
 
Skrivarkurs del 1:
Vansinnigt kul att få första mailet med bra beskrivning av kursupplägg och vad som krävs att genomföra kursen och framförallt BOKEN!!
En mening från coachen till oss som går kursen lyder:
"Frågan är helt enkelt om du är beredd på att satsa? om din tanke just var - Ja,men senare. Ja då finns risken att det aldrig blir av.Det finns bara nu!!"
Funderingarna har varit MÅNGA och LÅNGA innan jag beslutade mig för att ta mitt författarskap på allvar.
ärligt så har det varit beräkningar åt alla håll, massor av ordentliga genomgångar och ett loopande runt runt.
Bestämde mig inte för allt så längesedan och när det väl va gjort såsatte jag igång att plocka fram allt mitt material samt att i denna process som va ganska så jobbig för jag har ju inte skrivit liiiite saker på olika ställen och i olikaböcker och usb:n...men just som jag hölls som mest så  kom mailet med denna presenten
SKRIVARKURSEN och NU är den här i min inkorg på mailen och jag har lusläst vartendaste rad som om de är skrivna av glitter!
Första uppgiften påbörjas i morgon kväll då jag nu ska låta all info landa och i uppgiften ska jag bestämma mig för vilken miljö jag ska skriva utifrån, har fått 3 alternativ. Tror att jag bestämt mig men njaaa- kanske ska utmana mig mer än så.
Nu ropar sonen från tv:rummet för Cesar Millan börjar ju snart och jag kollar gärna det där programmet "Mannen som talar med hundar", har fortfarande alldeles för stor respekt för dessa djur, speciellt vissa raser och hur dom är...näää mer hur ägaren är har jag kommit fram till...JA!! mamma kommer!! Mysstund m sonen.
See ya:
Caztis 
 

Jag är ju galet "kär"i nya möten med nya människor!!
En toppenkväll igår hos min allra bästa vän som hade bjudit in lite tjejer (vi va 7 st) till "glitterkväll" med middag,efterrätt och vin och babbel från början till slut.
När jag vaknar idag och dricker bästa kaffet på hela dagen så kan jag verkligen känna att jag är så rik.... Rik på människor jag tycker om,som bryr sig om mig och som jag kan få bry mig om
Rik på nya möten med människor , då jag nästan alltid hamnar i nåt sammanhang med personer jag aldrig träffat förut.
Ja jag är galet "kär" i att koppla ihop med nya människor ,om så för en stund till att utveckla en ny kontakt.
Sen har jag ju mina nära vänner som betyder så mycket för mig i mitt liv- det är en helt annan historia som jag inte tar med idag.
Gårdagskvällen va i vilket fall jättekul(som montazami skulle sagt)
Kramen
Caztis