(Exakt kopia av mig i morse och efter jobbet på väg hem..haha)
 
 
En helregnig dag och eftermiddag...kl 7 så skulle jag gå till bussen och skyddade mig med paraplyet som  till 100% dealat m vädret att  "vända kappan efter vinden"& med vinden som rodde tag i hårkalufsen rätt fram i ansiktet så va det inte många fina ord som kom ur den här munnen...åh!! VÄL framme vid busshållsplatsen så skulle jag snällt och vänligt samla ihop paraplyet och skaka bort lite regn och klämmer skinnet på fingret i den där lilla "flärpen " som man fäster upp paraplyet i....hmrmrr och nej nej då inte en min visade jag de som stog så fint brevid mig men inuti så kom det där "tourette" syndromet igen...
På bussen lyssna jag på en ljudbok som ger mig rätt matiga saker och insikter att sätta tänderna i gällande min egen process och personliga utveckling...
Det är en bok av Elizabeth Gummesson och den handlar om perfektionism och good enough tänkande.
Hon pricka rätt bra idag såklart där jag satt blöt och vimsig av morronturen till bussen.
När jag känner mig träffad och att det är obekvämt så blir det bara ibland att jag härmar och förställer rösten..vilket jag gjorde lite halvhögt i bussen idag ,nån mening i hennes beskrivning av vad en perfektionist kan ha för tankesätt och beteende...jag sa blablabla...är du så bra själv då ..jaha godda adjö.
Fattade dessutom inte varför flera personer vände sig och titta på mig förrän efter en stund- haha,prata ju högt!!
tur som va så har jag i allefall självdistans och skrattade lite för mig själv.
Kom fram till jobbet och har gjort en skitbra dag idag!! nöjd faktiskt.
Hemma fram på kvällskvisten så fick jag mig en PW med Rebecca som undra om jag ville haka på och så blev det. Bra m en peppare som är lite på emellanåt.
Det blåste så örona vifta när jag gick...haha
Skitväder tänkte jag tills Jonathan ropade att: Mamma!! Lotta på Liseberg börjar idag...
jag for in och blev sittande och sommarkänslan föll över mig och jag satt här och sjöng inlevelsefullt: Jag är en tuff brud i lyxförpackning" och "allting kan gå itu men mitt hjärta kan gå i tusen stykken" ja det va nåt annat språk, danska el norska fatta inte men sommaren är här...
Haha Lotta och jag mot världen
Gonatt sa hon som får skjuts av Thomaz till jobbet i morron
 
Tjena Hejjsan i solregnet!
Fantastiska Midsommar i allefall...
Har inte KUNNAT blogga för både dator och iphone har totalstrejkat men nu har jag rensat datorn lite så nu testar jag här igen.
Vi hade en så himla mysig och annorlunda midsommar i år.
Ja, midsommar föll liksom bort ur minnesbanken då det har varit så mycketr annat att lägga fokus på ett tag åsså VIPS så va det midsommar och inget inbokat...?!
Så himla härlig dag.
Vi startade lugnat här hemma allihopa och thomaz och jag fixade midsommarbordet och goa jordgubbarna som vi avnjöt tillsammans hela familjen ute på verandan i värmen.
Sen skjutsade vi Rebecca till hennes midsommarfirande och resten av ligan åkte vidare till Nora där vi köpte goda noraglassen och gick runt vid vattnet och ascoola vandrarhemmet som de har i tågvagnar- hur häftig ide´som helst.
Kosan styrde sedan vidare till Gustavsviks äventyrsgolf där vi invigde säsongens första minigolfrunda...jättekul bana så är ni i örebro så MÅSTE ni dra dit , skitkul faktiskt.
Hem och grilla ,sedan körde vi Jennifer till sitt midsommarfirande.
Jonathan höll ställningarna på hemmaplan och värmde upp med att starta tv:n och fotbollen som vi sedan gjorde honom sällskap i för att sedan avsluta kvällen/natten med en film och ett glas vin.
Sååå nöjda och så skön dag vi hade.
Ska nu försöka mig på att dela lite bilder från dagen så gott det går....
Lite Bilder från Nora...missa ta kort på glassen ju.....
 
Jonathan i fullt fokus!!
Thomaz,Jonathan & Jennifer i självlysande rummet på golfbanan....
Mamma muuu med tungan rätt i mun
Åsså dagens Vinnare
 
Kramen:
Caztis
(jag har lärt mig hur man skriver MELLAN fotona nu...YES!! utveckling)
 
 
 
 
 
 
 
 


Denna veckan startade med att vår lilla Goa katt Stina blev jättesjuk så vi fick ta henne till veterinären......
Hon va så sjuk, njurarna va nästan helt ur funktion och hjärtfel - de sa att det var medfött och att det bara fanns en utväg.
Vi lät henne få sprutan och hon fick somna in.
Trodde verkligen inte att jag skulle bli så ledsen men Stina va ju den katten av våra 3 som va speciell och lite som mig själv Pippi Lotta galen!!haha
Alla i familjen har grinat här lite till mans
Och jag själv har storbölat som en tok.
Tomt utan henne lilla Stina. Stackars älskade hjärtat så sjuk hon va.
Kramen //Marie
(hade ingen bild på henne för hon titta jämt bort eller kom skitnära kameran så fort man försökte...knasan)