vad var det som fick mig att sluta att
YOGA!
Har under det senaste dryga året inte yogat alls??
Fattar nada av mig själv.
Det va så mycket jag fick ut av yogan, som tex. Ökad smidighet och mjukhet i kroppen, utstretchade muskler, blodgenomströmning i muskler aom jag inte ens anat att jag hade.
Energi och fokus samt en vansinnigt skön återhämtning både för kroppen och mentalt!
Vad fick mig nu att starta upp igen då?
2 påminnare i min närhet, nämligen min dotter Jennifer som nyligen startat upp med yoga och min bästa vän Rose som önskade sig en yoga dvd av mig i julklapp!
Tack kära ni! Nu är det dax även för Pippi Lotta att göra ett eget yogaprogram anpassat för mig, har bästa boken som redskap.
(Lägger upp en bild på den i nästa inlägg, sitter på bussen nu till jobbet)
Stor kram till er idag! Här tittar solen fram i kylan.... Önskar den värmde såååå mycket mer, jag är definitivt inte anpassad att leva i kyla,brrrrrrrr
//Caztis

Inför nyår går jag de 2 sista veckorna i princip alltid varje år som i en egen liten process.
Jag hamnar i en slags summering av gångna året och i en förberedelse och intuition över vad det kommande året har att ge och vad jag vill jobba med i min egen personligautveckling.
Saker jag vill påbörja och saker jag vill avsluta.
En del av dem kommer jag att dela här på bloggen, medans andra får vara här inne i mitt eget hjärta och själ.
Mitt årscitat är i allefall klart och det kan ni se här nedan:
 
 
 
Tycker den är awsome för tänk vad lätt det är att "tumma" på sig själv på olika sätt för att passa in , vara till lags eller bara för att andra ska må gott.
Jag älskar att hjälpa andra människor till utveckling och vara ett stöd, en medmänniska i vardagen. Vill på sikt bara föreläsa och coacha personer dit de vill vara och bli i sina liv, komma ut ur beteenden, tankemönster som så lätt fångar oss dagligen.
Nu är jag på förskolan och är beredd att lägga ner min själ i det trygghetsarbete som vi just startat upp men en sak är säker i allt jag gör och ger mig in i,ja, det är att vara sann emot mig själv och stå  för det som är rätt.
Aldrig "tumma" på att ge av det som är jag själv och det som kommer inifrån.
vara tydlig mot mig själv men även mot andra så att det som sker kan ske 100% igt och av det bästa jag kan vara och ge.
Haha, ja det kan ju låta flummigt men jag är illa trött på att på vissa områden anpassa mig och hålla mina bästa sidor bara för att väntaut och trippa på tå....haha , det kan ju va en åldersgrejj detta eller också bara det att jag vill komma i mål med mina drömmar och då finns det bara en väg och den är då inte bakåt utan framåt oavsett vad som kommer emellan och händer.
Nä, nu ska jag inte skriva mer om detta för då vet man aldrig vart jag slutar. skulle ju bara skriva en sak nu ikväll.
Har så ont i magen av all julmixmat och godis så jag ska ta ett varmt bad och sen ska vi slå på "Så mycket Bättre" återträffen som sändes igårkväll då jag for runt efter vår Göteborgsresa och smygplocka undan lite julesaker.
Imorron jobbar jag så nu ska jag ladda batterierna i duracellen så hon kan tuffa på i den takt hon vill i morron också!!
 
Kramkram: Marie

Fult det blir med bilderna från mobilens BloggApp ... Dessutom tas inte alla bilder emot- fy va tråkit!! Aaaaarg på den här appen.
// caztis