Hade ju fixat och förberett o kopierat,klistrat in o grejjat så funkar det ju inte~ååååh gaaalen!!  Men nu får det bli såhär istället för jag ville  ju så gärna dela m er idag är min bästa temalåt för denna veckan.
Men gå in på youtube du själv
Sök på Katy Perry "FIREWORK" !
Lyssna på texten noga och jaa egentligen behöver jag ju inte skriva mer än LYSSNA PÅ DEN!!
Så uppmuntrande o härlig att starta upp men även att avsluta dagen med.
Natti från mig
Ber Rebecca hjälpa mig i morron så ni få se den här i allefall,ok?
Startade denna morronen som outsövd "trumpis"( en som är småsur o trumpen,lite butter liksom,hade ju bara sovit ca 4 timmar i natt)~ Jag kände  direkt att jag ville ändra på den sidan.
Orka att va en trumpis hela dagen, no way!! inte jag aldrig....
Läste min dotters blogg och fick fatt på en bit där som lyfte mig en del och sedan fick jag en skjuts till då jag läste min bok.
Ok! dax att göra min dag, och mitt eget sinnestillstånd till nåt jag vill ha.
Rätade på ryggen , såg framför mig hur jag gaskade upp mig o hur jag skulle vilja vara idag.
Log lite för mig själv fast att jag inte ville le och drog sedan på mina bästa temalåtar.
När jag sedan stod o väntade på buss nr 2 i stan så la jag märke till en person som stod o kolla på mig..."fasen" tänkte jag,hålla på o glo!! åh... men så märkte jag att jag stog o diggade till musiken riktigt ordentligt (inte undra på att han han kollade)
Jarrå!! då va det sinnsetillståndet förändrat och jag har känt mig lite som Pippi Långstrump hela dagen.
Uppochner Nerochupp och skitglad!!
Trumpisen försvann,nu är hon ett minne blott!
(kanske ska sova m fötterna på huvudkudden också,haha)
Natti natti /Marie
Dagen började med att tända årets anventsljusstake.
Brukar ha polkagrisar eller annat kul som dekoration men i år blev det mossa med silverstjärnor i:
Sedan tog det fart här, medans Thomaz tog med sig Jonathan till stan för att investera den enda mössan han kan tänka sig i år så dansade jag runt här med min käre betjänt och hjälpreda: Bazil, min dammsugare.
När detta var klart så satte jag en lussedeg. Traditionen ser ut så att vi bakar lussekatter första advent...dock måste jag väl påstå att intresset inte var så över engagerat i år men mot slutet av bakningen så hade vi både julmusik o frigörande juldans i köket.
Mina barn=kärlek!!
Resultatet av bakningen kommer här!
När det var dax att hälla pärlsocker på själva saffrans mandelmassabullarna var det ju så att INTE en endaste smula pärlsocker fanns att strö på!!
Jarrå!!Hittade ju strössel i skåpet som ser exakt ut som snöflingor och lite silverglitterströssel med- passar mig som handen i handsken....skulle dock inte ha provsmakat flera olika sorter av alla påhittiga figurer som gjordes i år...men den där lilla söta snigellussekatten va ju så söt.(ont i magen så nu blir det ryggläge i soffan om en liten stund..haha)
Glad första advent!!
Marie