Då var det dax igen...ett nytt år!
Automatiskt varje år,några dagar innan nyårsafton så ställer hela min kropp och själ in sig på någon slags återblick och framåtanda eller vad jag ska säga.
En återblick av det året som gått.
Jag kollar igenom mina års mål för det gågna året. stämmer av och i samma veva så skapar jag nya årsmål för det kommande året.
Under de senaste 2 åren har jag valt medvetet att arbeta mycket med personlig utveckling och jag har klarat 2 utbildningar som jag känner mig väldans stolt och framförallt tacksam över att jag tagit mig igenom och dessutom certifierat mig i:
* Kommunikations konsult (Nlp)-2010
&
*coach -2012
Så glad!
Jag har en utbildning som är på distans och den ska bli klar under 2012
* Personlig utveckling genom Mental Träning (PUMPT)
Mycket har hänt med mig under dessa 2 år och jag har nått en milstolpe  nu som jag är mer än redo att kasta mig UT eller IN i.
Har jobbat enormt hårt för att komma hit och NU öppnar jag upp alla dörrar och fönster på vid gavel för 2012 och säger:
Då jag är en person som inte kan hållas med BARA en sak i taget så har jag ett par projekt som ligger i mina händer som jag ska utveckla och ge mer tid till.
Ni  som läser min gankommer att få följa med på

Gomorron!
På bussen nu efter att ha gått i 170 i regn och blåst med ett paraply som bråkade med mig.
Väl på bussen som är näst intill tom.
MIN EGEN MORRONFILOSOF får en stund att kolla bilder och lyssna på musik och denna bild m text blir dagens tankeväckare.
Ta det med er liksom jag gör idag.
Allt för många gånger håller vi fokus på den där dörren som vi själva stängt eller som ska stängas - fastnar med blicken och även i känslan av att tider,relationer & situationer tar slut.
Men den andra dörren som öppnades samtidigt eller för längesedan då??? Ojdå- ge dig själv en present en gåva fortsättningsvis: öppna dina ögon, se sig omkring-kanske glädjen redan är där? Eller den är på ingång.
Kan du omöjligt se så be någon du känner att visa dig,lysa upp så du kan se: HAPPINESS!
Kramen
Marie

Jaaa, det var ju EN paket som blev käpprätt åt tjottahejjti  faktiskt  i år och såklart var det ju Jonathans "huvudpaket" som blev förväxlat...
Skulle ju ha ett skylanders spel till Wii men kom hem med  ett PC spel!!PAKETEN SER LIKADANA UT JU!!
visst det fixar vi plättlätt tänkte Thomaz o jag så vi drog ut till Marieberg där vi köpte spelet men icke sa nicke-sluuut överallt!!!!
större delen av gårdagen och dagen idag har  jag ringt runt , kollat internet, kollat i göteborg där släkten bor, but no where
Det är slut hos leverantörer och så nu får min lille son ha tååååålamod och vänta tills någon får in det i butik igen.
Gissa om han tycker detta suger!!
Ja,vad har vi lärt oss av detta då?
Jo att spel ges ut till ca 5 olika varianter som :pc, playstation,Xbox, nintendo wii -så oavsett att de står i rad eller uppsorterat så ska man alltid kolla så det står rätt sak innan man glatt betalar och studsar hem o packar in det som julklapp till en 10 åring som tappade axlarna ner i golvet o släpar armarna efter sig nu här...
Det blir att underhålla grabben och bryta sinnestillstånd många gånger innan spelet kommer in igen.
Ikväll kör vi mario kart-det blir grejjer det att vinna över morsan som kör i diket hela tiden,haha
Ha en trevlig kväll...Imorron blir det att jobba igen!
Kramkram